El collbatonenc Salvador Valls, premiat com a Millor Gestor Esportiu

L'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACEGP) vol visibilitzar i reconèixer a totes aquelles persones, entitats i empreses que contribueixen a millorar la societat i fomentin el benestar general

El president del Consell Esportiu del Baix LlobregatSalvador Valls, ha estat premiat com a Millor Gestor Esportiu a la vuitena edició dels Premis de Catalunya a la Gestió Esportiva de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACEGP). L'acte de lliurament, que va tenir lloc el passat divendres 17 de març, a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell, ciutat que enguany celebra la seva nominació com a Capital Europea de l'Esport, va comptar amb la presència de l'alcalde de l'Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa, i el president de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals, Josep Campaña.  

Lliurament del premi a Salvador Valls

L'acte, al que van assistir més d'un centenar i mig de persones, va estar presentat pel periodista esportiu de TV3, Jordi Sanuy. La nova llei de l'esport, publicada al BOE el passat 31 de desembre, va tenir també el seu espai dins de l'esdeveniment amb un col·loqui en el qual van participar Isabel Pérez, secretària de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Iolanda Latorre, secretària de l'Associació d'Empreses de Catalunya d'Activitat Física i Fitness i Coordinadora Sectorial d'Esports de la Confederació Patronal de la Petita i Mitjana Empresa i Autònoms de Catalunya, i Gerard Figueras, subdirector dels Centres DIR i exdirector i secretari general de l'Esport i l'Activitat Física. 

FriLY1HWYAACTO7

Amb aquests premis, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals ha volgut destacar la tasca desenvolupada en gestió esportiva a tot el territori català i pretén donar visibilitat i reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que contribueixen a millorar la societat i fomentin el benestar general. 

Trajectòria professional

Amb el premi al millor gestor esportiu, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals ha volgut reconèixer la trajectòria professional de Salvador Valls, un professional que es defineix com un amant del món de l'esport, que ha dedicat la seva vida a projectes que fomenten l'activitat física com a eina educativa del procés formatiu d'infants i joves. "És el moment de donar les gràcies a totes les persones que han participat en el procés de transformació social de la nostra comarca, utilitzant l'activitat física i l'esport com a mitjà per aconseguir justícia social i igualtat d'oportunitats", va assenyalar.

Llei de lesport 

Salvador Valls és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i Esports per l'INEFC de Barcelona i Postgrau en Gestió d'entitats esportives por la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de Barcelona. Actualment i des del 2001, és Cap d'Àrea de Gestió d'Esports de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Una tasca professional que compagina amb altres compromisos lligats a l'esport com és la presidència del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix