El Cornellà Atlètic, a dos fronts en el Campionat de Catalunya indoor

Els equips masculí i femení tenen opció de pujar al podi d’una competició que se celebrarà aquest diumenge a Sabadell

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest diumenge a Sabadell una nova edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Pista Coberta, una competició dividida en dues finals, B i A, d’una sola jornada. Un total de trenta-dos equips de vint clubs diferents prendran part durant tot el dia de la competició, començant al matí per la final B i seguint a la tarda amb la final A. Cal destacar la presència del Cornellà Atlètic i el CA Sant Just.

La Final A tindrà a diversos equips amb opcions de podi. D’entrada, a nivell masculí, la temporada passada vam tenir al podi a Barça, Agrupació Atlètica de Catalunya i l’Hospitalet Atletisme, tres equips que tornaran a ser capdavanters juntament amb ell Cornellà Atlètic, amb clares opcions de lluitar les primeres posicions. Entre els atletes destacats de l’equip hi ha Bernat Canet (foto), Àlex Salas, Marc Gale o Jaime Guerra. A més, a la categoria masculina, Aldahra Lleida, CA Igualada, Avinent Manresa i Barcelona Atletisme també participaran de la Final A, aquest darrer després de l’ascens la temporada passada.

bernat campio

A la categoria femenina, l’Avinent Manresa, guanyador la temporada passada, parteix amb avantatge juntament amb el Barça i Agrupació Atlètica, amb L’Hospitalet Atletisme i Cornellà Atlètic seguint les seves passes. Irene Clemente (foto) i Carla Gascón seran les representants destacades del club baixllobregatí. D’altra banda, a la categoria femenina, el CA Tarragona també serà un dels equips destacats, amb l’Aldahra Lleida i CA Igualada.

Captura de pantalla 2023 01 05 a las 17.51.59

A la Final B, dos equips tindran l’opció d’ascens a la Final A, un de masculí i un altre de femení. Unió Colomenca, JA Sabadell i Andorra Atletisme seran els tres clubs amb un equip a cada categoria, a banda del CA Tarragona, que amb el femení a Final A tindrà el masculí a Final B, i el Barcelona Atletisme, justament en el cas contrari. UA Terrassa, CA Granollers, CE Universitari i CA Montornès completaran la final masculina i CA Vic, GEiEG, CA Laietània i CA Sant Just, la femenina.

Redacció / Fotos: Cornellà Atlètic-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix