Sant Andreu de la Barca celebra els Premis de l’Esport Local

El Teatre Núria Espert va ser l’escenari d’una vetllada on es van aplegar totes les entitats esportives del municipi 

Sant Andreu de la Barca va celebrar els Premis de l’Esport Local, que enguany va arribar a la seva vint-i-quatrena edició. El Teatre Núria Espert va ser l’escenari d’una vetllada on es van aplegar totes les entitats esportives del municipi. L’esdeveniment va guardonar els i les millors esportistes locals de la temporada 2021-2022.

Premis Epsort local 2022 01

El Club Atletisme Sant Andreu va ser escollida com l’Entitat que Millor ha Promocinat l’Esport la darrera temporada, mentre que l’equip mini benjamí del Futbol Sala SAB, campió de Lliga, va rebre el guardó als Millor Esport Col·lectiu. D’altra banda,

Nàdia Marín, del CFS Sant Andreu de la Barca, va recollir el premi a la Millor Esportista Infantil Femenina (Esport col·lectiu). Va ser campiona de Catalunya amb la selecció del Baix Llobregat i subcampiona d’Espanya amb la Selecció Catalana. Laura Grande, del Sabarca Gimnàstic Club, va ser escollida pel premi Millor Esportista Femenina Infantil (Esport Individual). Va aconseguir pujar al podi en diverses competicions d’àmbit nacional. En la categori masculina, Manel del Rosal, del Club de Tir amb Arc Sant Andreu va rebre el guardó al Millor Esportista Infantil (Esport Individual) després de ser or en el Campionat de Catalunya a l’aire lliure. I Ryan El Yaakoubi, del CFS Sant Andreu, va recollir el premi al Millor Esportista Infantil (Esport Col·lectiu), per ser el màxim golejador del seu equip a la Lliga.

Premis Esport local 2022 10

I el premi a la Millor Esportista Absoluta Femenina (Esport Individual) va ser per Aina González, del Moto Club Sant Andreu, pels guanyar els campionats de Catalunya i de la Lliga Catalana de descens en categoria elit, així com el subcampionat d’Espanya i de la Copa d’Espanya. També va ser vint-i-quatrena al Mundial. En la categoria d’Esport Col·lectiu, el guardó va ser per a Carla Luque, del CB Sant Andreu (Sbu 21) per se la màxima anotadora de l’equip i de les cinc millors de la categoria. A la categoria masculina, el guanyador com a Millor Esportista Absolut Masculí en Esport Individual va ser Pasqual Canals, del Moto Club Sant Andreu , després de proclamar-se campió d’Europa de descens (35-39 anys) i ser primer en el Campionat d’Espanya, de Catalunya i de la Copa Catalana en Màster 30. En Esport Col·letiu, el guardó va ser per Héctor Ortiz, del CFS Sant Andreu, per la seva qualitat i implicació i per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor.

Premis Esport local 2022 12

També es van destacar els triomfs esportius d’esportistes com Elia Pons, jugadora de Pàdel,  Julia i Maria Castaño, d’esgrima, el ciclista Alex Ulloa, el motociclista de Supermoto, Alejandro Rodríguez, el pilot de Moto3, Xavi Artigas i el palista Jordi Morales. El moment emotiu de l‘acte ha estat quan s’ha recordat a persones vinculades a l’esport local i que ens han deixat en el darrer any:

Jahiro Silva

Membre de la junta directiva i esportista del Club de Tennis Taula Barcandreu. Durant molts anys va ser l’encarregat de fer les fotos d’aquest mateix acte “Els Premis de l’esport local”

Félix López

Esportista del Club de Tir amb Arc Sant Andreu de la Barca.

Rafa Peralta

Esportista local durant 15 anys, va estar jugant federat al Club d’Hoquei Sant Andreu de la Barca, 12 anys jugador de futbol camp , 4 anys de futbol sala, des de l’any 2009 col·laborant amb l’esport local amb diferents actes i arbitrant partits de futbol dels Jocs Esportius de Catalunya.

José Ramos

Membre de la junta directiva i president honorífic del Club Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació.

 

Redacció-RSAB / Fotos: Râdio Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix