Sant Just Desvern va celebrar la seva gran festa de karts de coixinets

La prova, que enguany va arribar a la seva quaranta-cinquena edició, va aplegar un total de 122 participants

Sant Just Desvern va tornar a ser la capital catalana dels karts de coixinets durant aquest cap de setmana. Es va celebrar la ja tradicional Cursa de Karts de Coixinets, que enguany va arribar a la quaranta-cinquena edició. Una competició que va aplegar un gran nombre de persones al voltant del carrer de la Creu del Padró i Freixes.

FhXXVUxXkAAkOx8

Enguany han participat un total de 122 karts, tretze més que l’edició de l’any passat. La Cursa de Karts de Coxinets es va dividir en dos dies. Segons informa Ràdio sant Just, la primera jornada, els karts van córrer en solitari per aconseguir el millor temps de baixada i establir així, l’ordre de sortida a les graelles. Cada corredor i corredora va haver de verificar el kart, i tot seguit va tenir una baixada lliure, i tres baixades cronometrades. El millor temps el va fer el kart número 202 amb el Josep M. Ruiz i Joan Carles Ruiz amb un temps de 00:52.240. Diumenge a partir de les nou del matí van començar les curses de les diferents categories.

Fhg8wx4WYAAScNg

El lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores de la cursa i el visionat del vídeo amb els millors moments es durà a terme el pròxim dissabte 26 de novembre a partir de les 18 h a la Sala Utopia del Casal de Joves.