Una exposició fotogràfica repassarà quaranta anys del CEBLLOB

La mostra, que s’inaugurarà el pròxim 16 de novembre al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, està dedicada a la vessant social de l’activitat física i esportiva

El pròxim dimecres, 16 de novembre, tindrà lloc al Parc Esportiu Llobregat, a Cornellà de Llobregat, l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica “40 anys de Consell Esportiu del Baix Llobregat”. L’acte, que se celebra en el marc del quarantè aniversari de l’entitat, “és un recorregut en imatges en agraïment a tothom que durant aquests darrers quaranta anys ha abraçat l'esport amb força”, explica CEBLLOB.

534 PARCESPORTIULLOBREGAT1

La Comissió Directiva del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha realitzat una recerca històrica documental per reconstruir la vida de l’entitat durant els seus quaranta anys de trajectòria. Es tracta d’una exposició dedicada a la vessant social de l’activitat física i esportiva, que mostra “els valors que han envoltat el món de l’esport durant aquests 40 anys com el gènere o la interculturalitat”. L’exposició vol posar en relleu el paper que ha jugat el CEBLLOB,  des del seu naixement fins ara, en la promoció de conceptes fonamentals per a la societat com l’educació, la salut i la cohesió territorial amb un format atractiu i dinàmic on domina la imatge fotogràfica i on el protagonisme és de la ciutadania, dels clubs i de les escoles de la comarca.

L’acte d’inauguració (19:30h) comptarà amb la intervenció d’Antonio Balmón Arévalo, alcalde de Cornellà de Llobregat, Eva Martínez Morales, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Salvador Valls i Cuello, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat i Xavier Pujadas i Martí, comissari de l’exposició.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix