Miquel Hernández i Mariona Calvis es coronen a Sant Andreu de la Barca

El municipi baixllobregatí va acollir la darrera prova de la Lliga Catalana BMX amb més de 130 participants

El Circuit Municipal Santi Moreno de Sant Andreu de la Barca va acollir aquest diumenge 6 de novembre la darrera prova de la Lliga Catalana BMX. La competició va aplegar més de 130 participants en les seves diferents categories.

LLIGA CATALANA BMX SAB 03 Pol Jorba

Després de cinc proves puntuables, el calendari català de BMX es tancava amb la victòria en les categories open del santandreuenc Miquel Hernández i Mariona Calvis (Catalonian Team), també vencedors d'aquesta darrera prova organitzada pel Moto Club Sant Andreu.

LLIGA CATALANA BMX SAB 13 Aaron Martin

En la prova també es vivien les victòries júniors del santandreuenc Adrián Mesa i Jana Román (Catalonian Team), cadet de Ville Venermo (BMX Terrassa), infantil de Sergio Morillo i Hanna Venermo (BMX Terrassa), cruiser A de Yulen Chasco (Moto Club Sant Andreu de la Barca) i Cruiser B d'Iván Oulego (Moto Club Sant Andreu de la Barca). Cal destacar també una nombrosa participació de les categories de formació, des de prebenjamins passant per benjamins, principiants i alevins.

LLIGA CATALANA BMX SAB 01

Lliga Catalana de BMX 2022

  • Open +19: Miquel Hernández i Mariona Calvis (Catalonian Team)
 
  • Júnior: Juanjo Fantoni i Queralt Escayola (XL BMX)
 
  • Cadet: Ville Venermo (BMX Terrassa) i Jana Román (Catalonian Team)
 
  • Infantil: Roger Farré i Hanna Venermo (BMX Terrassa)
 
  • Cruiser A: David Comadrán (BMX Vallès)
 
  • Cruiser B: Ferran Marias (XL BMX)
 
  • Cruiser F: Janna Garrido (XL BMX)
 

Redacció / Fotos: Ràdio Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix