Viladecans BF-UE Mataró, final de la Lliga Catalana LF2

Es juga avui al pavelló Castell d’en Planes de Vic (12 hores)

El Pavelló Castell d'en Planes de Vic va acollir les semifinals de la Final a Quatre de la 19a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2. Sort diversa per als nostres representants, ja que l’Unilever Viladecans BF es va classificar per a la final, mentre que el Basket Almeda de Cornellà de Llobregat es va quedar a un pas.

Fdb1yz6XgAMTyS3

Unilever Viladecans BF Homs UE Mataró-FM van ser els encarregats de donar el tret de sortida a aquesta Final a Quatre amb una primera semifinal que es va iniciar amb un 7-6 en el marcador després d'un primer període marcat pels nervis inicials i el baix encert. En el segon període però, les jugadores del Viladecans entrenades per Xavi Paredes, va pujar el ritme i en un parell de minuts van obrir la primera escletxa en el marcador (15-6). L'empenta viladecanenca va continuar en aquests minuts gràcies a l'encert de Lula Roig (9 punts) i Judit Lamolla (6 punts), i marxant al vestidor amb un 24-16 en el marcador.

vopaUJmYikhfdisd

52380988853 026d2a1015 c

A la represa, la reacció de les de Mataró no es va fer esperar i a base de diferents recuperacions i cistelles al contraatac va aconseguir escurçar distàncies en dos minuts (24-20) i igualar el matx a 24 quan encara quedaven sis minuts pel final del període que ha finalitzat amb un ajustat 32-30 favorable al Viladecans. En un darrer quart de partit predominat per l'intercanvi constant de cistelles i avantatges en el marcador, les del Mataró es van posar per davant per primera vegada (32-35) en el primers minuts, però l'Unilever Viladecans BF va tornar a imposar el seu joc fent-se amb la victòria (52-45) i amb l'accés a gran final. La màxima anotadora del matx va ser la jugadora del Viladecans Lula Roig amb 15 punts.

La segona semifinal entre Basket Almeda GEiEG va començar amb les gironines dirigides molt endollades marxant de tretze punts en els primers sis minuts i sense deixar anotar a les rivals. Tot i un parcial de 5-0, el conjunt cornellanenc entrenat per Fernando Gordo no va poder retallar distàncies finalitzant el primer període amb una diferència favorable a les gironines de 15 punts (6-21) amb dos triples de Claudia Morente i dos més de Janina Pairó.

En els primers minuts del segon quart l'Almeda va reaccionar aconseguint retallar distàncies (12-23) però les gironines van seguir del tot encertades tornant a liderar el partit i marxant al descans amb 20 punts d'avantatge (17-37).

almedita semis derrota

A la represa, la superioritat gironina es va mantenir eixamplant la diferència fins a superar els 30 punts tot encarrilant la victòria final (37-67) i l'accés a una final. La màxima anotadora del partit va ser Claudia Morente per part del conjunt gironí amb onze punts mentre que per part baixllobregatina la millor ha estat Carlota Diaz-Guerra Prats amb 10.

Unilever Viladecans BF i GEiEG s'enfrontaran, avji diumenge 25 de setembre a les 12h, a la Final que tindrà lloc en la mateixa instal·lació vigatana.