Els Legends tornen a la competició de la Lliga Catalana de futbol americà

Davant les dificultats de subministrament de semiconductors i d’altres components i pot afectar un miler de persones

Gran notícia per a l’esport de la nostra comarca. Els Legends de Santa Coloma de Cervelló tornen a la competició després d’un llarg temps d’absència. L’equip baixllobregatí participarà en la 35a edició de la Lliga Catalana de Futbol Americana Sènior (LCFA).

legands 2

Amb una junta directiva renovada, encapçalada per al seu president Xavi Daura, els colomins tindran com a màxim responsable tècnic a Sergi Díaz ‘Xemi’, que segueix com a entrenador. El coordinador defensiu és Xavi Daura, l’assistent coordinador ofensiu és David Rodríguez ‘Ikea’, mentre que David Quilez és l’asistent coach línea. 

Els rivals

La nova temporada 2022/2023 ja té clubs participants. La competició comptarà amb onze equips encapçalats pels vigents campions, els Barcelona Búfals, que defensaran el títol davant dels Barcelona Uroloki, els Argentona Bocs, els Terrassa Reds, els Barcelona Pagesos, els Vilafranca Eagles, els Castell-Platja d’Aro Ducs, els Riudoms Rebels, els Reus Imperials, els Lliçà de Vall Panthers així com els CFA Legends de Santa Coloma de Cervelló.

legends 3

La competició

La XXXV Lliga Catalana constarà d’una lliga regular de deu jornades i manté el format d’anys anteriors, on els quatre millors aconseguiran el bitllet per a les semifinals. El torneig avança el seu inici i començarà el cap de setmana del 19 i 20 de novembre. Les tres primeres jornades es jugaran abans de les festes de Nadal i la lliga es reprendrà el 21 i 22 de gener del 2023. La fase regular es tancarà el cap de setmana del 15 i 16 d’abril i posteriorment arrencaran els “playoffs” pel títol, amb les semifinals i la gran final.

288319024 10225553070026450 1922334133868253305 n 1080x675

Les dates dels “playoffs” encara no són del tot definitives, pendents de com queda definida la Sèrie B de la lliga estatal per evitar possibles coincidències. Les semifinals de la LCFA es jugarien el 29/30 d’abril o el 6/7 de maig. I la final, el 13/14 de maig o el cap de setmana del 20/21 de maig.

Redacció / Fotos: CFA Legends

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix