Talavera, candidat a presidència de l’FCF que veta a mitjans de comunicació

Durant la seva presidència a la UE Cornellà es va declarar al cap de continguts de La Premsa del Baix “non grat” i va avalar una campanya de desprestigi de la publicació per desvetllar maniobres poc ètiques en la gestió al capdavant del club

La gestió amb alguns mitjans de comunicació durant la presidència de la UE Cornellà d’Àlex Talavera, actual candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, no ha estat la més modèlica sinó més aviat deficient. Un bon exemple d’això ho ha patit la nostra publicació al llarg dels seus deu anys de mandat. La seva falta de transparència i caràcter abusiu està lluny del que predica durant la seva campanya electoral.

FQvOVd9XsAw9q2Z

Durant tot aquest temps, i sota l’aval del ‘comissionista’ Andrés Manzano, s’ha encarregat de desprestigiar i entorpir la feina del nostre mitjà de comunicació i d’altres amb accions dignes d’un ‘grup mafiós’. Precisament, LPdB ha estat un dels més crítics amb la seva gestió com a president així com dels seus assessors i directius.

Manucho

Des de la junta directiva, presidida per l’ara candidat a la presidència de l’FCF, es va crear una publicació que es va dedicar a desprestigiar la feina rigorosa del cap de continguts de La Premsa del Baix que, a més, el va declarar ‘non grat’. També es va vetar l’accés a l’LPdB per cobrir el partit de la Copa del Rei entre el Cornellà i el Reial Madrid a l’RCDE Stadium segons “per no poder donar cabuda a l’estadi a tots els mitjans per motius logístics”. I es van atrevir a fer un ‘simulacre’ de denúncia davant el jutjat de Cornellà. Tot pagat, presumptament, amb diners del club.

FO9MrtAXEAgc2h1

El tàndem Talavera-Manzano, lluny d’establir ponts de diàleg i de bona relació amb el nostre mitjà de comunicació, ha utilitzat a una junta directiva -sense gaire capacitat de decisió perquè l’entitat és una societat anònima privada- per realitzar accions contra la nostra publicació. També ha fet servir als diversos caps de premsa, que ha tingut durant aquest temps, per mostrar la seva pitjor cara davant unes informacions publicades per LPdB que han demostrat la veracitat del seu contingut i han estat contrastades.

A més, segons ha pogut saber la nostra publicació també entorpeix, a través del cap de premsa actual, la tasca d’un mitjà de comunicació local.

Mitjans amics

Capítol a part està el tractament informatiu d’alguns mitjans de comunicació esportius de Catalunya. El contingut que publiquen i la manera com ho publiquen apunten a un cert ‘amiguisme’ a favor de la candidatura d’Àlex Talavera, per motius concrets.

FR2oCSwX0AEhf5z

El que està clar és que un director d’una d’aquestes publicacions se sent molt proper a Talavera després que, aleshores porter de la UEC, li donés un curset al seu fill pagant el servei en José Gálvez, expresident de la UE Cornellà. I és que el candidat no fa gairebé res gratuïtament.

Agressió

D’altra banda, un dels grans avaladors de la candidatura d’Àlex Talavera, el ‘comissionista’ Andrés Manzano, s’ha distingit per no encaixar bé les crítiques. Fins al punt que fa ja uns anys l’actual director general i esportiu de l’entitat verda, que últimament està inscrit com a segon entrenador del primer equip, va agredir a l’excap de premsa de l’FCF, Mario Ruiz, durant la presa de possessió de Jordi Casals com a president federatiu provocant un total d’onze punts de sutura a la cella. El jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona va declarar culpable a Manzano i el van condemnar a pagar-li 1.500 euros d’indemnització a més de fer-se càrrec de les costes processals. També ha protagonitzat un altre succés amb agressió cap a un exsoci del club.

780 008 2613124 d53f4d9fdf0cd83c42439a9e252263ca

Invitació sorpresa

És sorprenent que després de tot el que ha hagut de patir la nostra publicació i quan ja no és president de la UE Cornellà, la candidatura ens convidi, a través de tercers mitjançant el grup municipal de Ciutadans, a un acte que es va celebrar el passat 10 de maig a la Sala Pal·ladius de Pallejà.

IMG 20220505 WA0003

Naturalment, La Premsa del Baix no va assistir perquè el veto encara està en vigor. On està la dignitat del candidat?

Redacció / Fotos: AT-Arxiu-UEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix