Jordi Morales, campió del Top Català Adaptat de tennis de taula

 El palista esparreguerí, que resideix a Sant Andreu de la Barca, va superar a Álvaro Valera i Édgar Mataró

El palista del CETT Esparreguera, Jordi Morales, es va proclamar campió del Top Català Adaptat de tennis de taula celebrat a Valls, a l'Alt Camp. Morales va ser el millor de la cita per davant d'Álvaro Valera (Esparreguera) i Édgar Mataró (Vilanova).  

HClM3IEV

I per primera vegada s'ha disputat el Top Català en la categoria de Veterans. Agustí Martín (TT Parets), Juan Díaz (Ateneu 1882), Jaume Jofre (Olesa) i Nuria Sapés (SCR El Ciervo) van ser els millors. Martín es va adjudicar la competició en +40 per davant de Pau Nolis (Badalona) i Francesc Fontanet (La Bisbal), Díaz en +50 va ser el campió per davant del subcampió Jaume Querol (Tortosa) i Jaume Muntada (Tramuntana de Figueres), tercer. En +60 el títol se la va endur Jaume Jofre (Olesa) quedant segon Orlando Saña (Calella) i tercer Josep Martínez (Vilafranca).

Redacció / Fotos: FCTT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
189

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix