L’HC Sant Just escalfa motors per a les ‘semis’ la Lliga Catalana Plata

S’enfrontarà al CHP Sant Feliu en una competició que se celebrarà aquest cap de setmana a l’Alpicat

El municipi gironí de l’Alpicat acollirà, aquest cap de setmana, la Final a Quatre de la primera edició de la Lliga Catalana Plata. Una competició on participarà l’HC Sant Just.

E s7M21WEAESg5c

Precisament el passat cap de setmana va finalitzar la primera fase on van prendre part un total de setze equips que militen en la segona màxima categoria nacional d’hoquei patins masculí. La lligueta prèvia es va dividir en quatre equips, i els santjustencs es van enquadrar en el grup IV. Els de Ferran Pujalte van acabar primers a la classificació, per davant del CH Mataró, CP Vilafranca i l’HC Alpicat. “És un format que no havíem jugat mai. La federació ha dissenyat aquesta competició com a una mena de pretemporada pels equips”, diu Pujalte. A més, l’entrenador afronta aquesta Final a Quatre amb “molta il·lusió per intentar competir com ho faran la resta d’equips classificats. És una bona oportunitat de guanyar el primer títol de la temporada.”

FAKDAMUWQAMzEOA

Els baixllobregatins ja estan preparant intensament la seva participació en la Lliga Catalana Plata on s’enfrontaran en una de les semifinals al CHP Sant Feliu del municipi vallesà de Sant Feliu de Codines (dissabte 2 d’octubre a les 11 hores). Un dur rival que té com a títol més important la Copa del Príncep que va obtenir l’any 2021. “A priori no ens ha sorprès que s’hagi classificat, ja que ha fet canvis respecte a la temporada passada. És un rival desconegut per a nosaltres. El que ens trobarem serà molta igualtat perquè no ens coneixem gaire. Respectem al màxim el nostre primer rival a les semifinals”, diu el tècnic de l’equip santjustenc.

L’altra semifinal enfrontarà el CE Arenys de Munt i el Barça B. Els guanyadors de les dues semifinals es classificaran per a la final que es disputarà diumenge 3 d’octubre a les 12:30 hores.

Redacció / Fotos: HC Sant Just

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix