Viladecans-Basket Almeda, final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2

L’equip d’Enric González es va imposar a les semifinals al Germans Homs-UE Mataró per 63-61, mentre que les noies de Fernando Gordo va guanyar a l’EKKE CB Lleida per 55-42

La divuitena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 tindrà protagonisme baixllobregatí. L’Unilever Viladecans BF i el Basket Almeda de Cornellà de Llobregat es van classificar per a la final després de guanyar les seves respectives semifinals. El duel es jugarà aquesta tarda (18.05h) al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus de Ripollet.

51515851875 da19f688b2 c

51515762838 6003eeb469 c

La Final a Quatre de la Lliga Catalana AON 2021 LF2 va començar amb una emocionant semifinal entre l’Unilever Viladecans BF i Germans Homs-UE Mataró. L’enfrontament ha estat un constant intercanvi de cistelles. Tanmateix, el conjunt mataroní entrenat per Albert Illa va aconseguir obrir la primera gran avantatge en el marcador abans del descans marxant a vestidor amb un 26-32 favorable. La reacció de l’equip d’Enric González no es faria esperar i a la tornada de vestidors i va retallar distàncies aconseguint capgirar el marcador (46-39). En un darrer quart de nou igualat, la victòria final va ser per les baixllobregatines per un ajustat 63-61 amb Silvia Marceló i Mar Ribera com a destacades amb 12 i 11 punts respectivament. Els parcials van ser 15-12, 11-20, 24-10 i 13-19.

51515332793 18ebdf9f4e c

L’emoció va continuar a la segona semifinal que va enfrontar el Basket Almeda i l’EKKE CB Lleida. Les cornellanenques, dirigides per Fernando Gordo, van començar dominant el partit superant la barrera dels 10 punts abans de finalitzar el primer període (18-4) i mantenint la diferència en els següents minuts arribant al descans amb un 28-20 favorable. A la represa, les lleidatanes d’Albert Puig van aconseguir retallar distàncies i apropar-se a les rivals tancant el tercer període amb un 40-37 en contra. En el darrer quart, l’Almeda va tornar a posar la directa i amb un bon parcial inicial va sentenciar el seu pas a la final (55-42). Els parcials: 18-7, 10-13, 12-17 i 15-5. Destacar l’actuació d’Alba Barneda (9 pts), Carlota Díaz-Guerra (8 pts) i Paula Carmona (8 pts).

51514896392 7baae4f345 c

Per televisió

La Final d’avui diumenge 26 de setembre serà a les 18:05h, i es televisarà en directe a través de LA XARXA, a les televisions locals i en streaming per la plataforma XALA!. El partit per al tercer i quart lloc es jugarà a les 16 hores.