Almeda i Viladecans buscaran el títol de la Lliga Catalana LF2

Els dos equips s’han classificat per a la Final a Quatre que se celebrarà aquest cap de setmana a Ripollet

El Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus de Ripollet acollirà, aquest proper dissabte 25 i diumenge 26 de setembre, de la divuitena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2. Aquest any comptarà amb la participació de dos equips de la nostra comarca, l’Unilever Viladecans BF i el Basket Almeda, a més de Germans Homs UE Mataró i l’EKKE CB Lleida.

E mCsE9WQAQ5jjS

o5wsZGFfkriOhQ8n

Segons informa la Federació Catalana de Bàsquet, l’activitat arrencarà dissabte 25 de setembre amb la disputa de les semifinals, previstes per a les 17h i les 19h. El tret de sortida arribarà a les 17 hores, amb el partit que enfrontarà l'Unilever Viladecans BF entrenat per Enric González, que arriba com a primer classificat del Grup I i amb la base Elena Silva en bon estat de forma, com a jugadora destacada, amb una mitjana de 13 punts. Per la seva banda, el Germans Homs UE Mataró, preparat per Albert Illa es desplaça a territori vallesà com a segon del Grup II i amb l'exterior Natàlia Casals com a màxima anotadora, amb 11 punts per partit. Les blaves volen reeditar l'èxit del 2003 mentre que les grogues aspiren aixecar el seu primer trofeu de campiones. Les viladecanenques van guanyar el títol l’any 2003.

E vQqTxWYAcin1C

Posteriorment, a les 19 hores, serà el torn del segon duel entre el Basket Almeda, dirigit per Fernando Gordo per sexgon anys consecutiu, líder invicte del Grup 2 i amb la base Marina Aviñoa, amb un promig d'11 punts, com a referent ofensiva. L'adversari cornellanenc serà l'EKKE CB LLEIDA d'Albert Puig, segon del Grup 1, que és el vigent campió de la Copa Catalunya Femenina i nouvingut a la competició. L'escorta Cristina Peña, amb 18 punts, comanda l'arsenal de les del Segrià. Tant groc-i-negres com vermelles busquen estrenar el seu palmarès a la Lliga Catalana Femenina 2. Les cornellanenques mai han guanyat aquesta competició.

E aWCSLUUAcwH0z

Els guanyadors accediran a la gran Final del diumenge 26 de setembre a les 18:05 hores, que es televisarà en directe a través de La Xarxa, a les televisions locals i en streaming per la plataforma XALA!, mentre que els perdedors de les semifinals es mesuraran al matx pel 3r i 4t lloc, previst per a les 16 hores.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix