El Levante Las Planas jugarà a la segona categoria del futbol femení

L’equip santjoanenc va superar al Getafe Femení en els playoff d’ascens

El futbol femení baixllobregatí està d’enhorabona. L’FC Levante Las Planas jugarà a la Reto Iberdrola la temporada 2021-2022, segona categoria nacional de futbol femení, després de superar amb èxit el play-off d’ascens davant el Getafe Femení. Les de Sant Joan Despí van tombar el conjunt madrileny per 3 a 1 a l’anada el passat diumenge, i ahir al migdia van empatar a 1 a Madrid a la tornada en un duel vibrant. Així doncs, després d’una temporada extraordinària, l’FC Levante Las Planas es converteix en nou equip de la Reto Iberdrola.

E4VEA5dWQAwTsD

No va començar bé el partit per les santjoanenques possible a l’encontre celebrat a l’Estadi Giner de los Ríos, a Getafe. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Mamen Blasco va obrir el marcador. Tot i el mal inici, el Levante Las Planas es va refer i va imposar el seu joc en un primer temps on no n’hi ha hagut gaires ocasions de gol.

2021 06 20 15 31 11 portada

E3xuh7DWUAEpdrB

A la represa, el Getafe va posar una marxa més per intentar tornar a marcar de nou, però es va trobar un rival rocós, ben plantat al terreny de joc i amb les idees molt clares. Quan faltaven 20 minuts per a la conclusió del partit, Montse Blanco, de cap, va anotar l’1 a 1 en una falta executada de manera magistral per Sandra Alberola. Les catalanes van saber defensar el resultat amb solvència fins al final.

Redacció / Fotos: Arxiu