Douane Ouboukir guanya la 41a Sant Silvestre del Masnou

L’atleta del CA Sant Just, actual campiona de Catalunya de Cros, va fer un temps de 16’55’’

El corredor hispano-senegalès Boubacar Sabaly, amb un crono de 14'36'' en la categoria masculina, i la marroquina Douane Ouboukir, amb 16’55’’, en la femenina, es van imposar en la quaranta-unena edició de la Sant Silvestre del Masnou, que es va disputar ahir sobre un circuit urbà de cinc quilòmetres. La prova atlètica, la més antiga de Catalunya i la primera que s’ha celebrat a Espanya aquest any, va aplegar 900 corredors, organitzats en tres sortides de quatre en quatre persones cada cinc segons. D’aquesta forma, l’organització va voler garantir la seguretat de tots els participants amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19.

RNDZ6Hef

Ouboukir (CA Sant Just), de 24 anys i actual campiona de Catalunya de Cros i amb una millor marca en el 5.000 metres, va vèncer en categoria femenina superant en deu segons la barcelonina Gisela Carrion (17'05''), campiona d'Espanya de Trail Running fa unes setmanes. La tercera plaça de podi va ser per a la triatleta catalana Helena Moragas, campiona d'Espanya de Triatló Olímpic, amb 17’32’’.

santsilvestreelmasnou2020

Redacció / Fotos: FCA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix