L’Atlètic Sant Just s’apropa als infants més desfavorits de Kènia

L’entitat de futbol va participaren el torneig organitzat per la MurayKeeper Fundation Kenya en dues seus del país africà

L’Atlètic Sant Just ha mostrat el seu costat més solidari participant en un torneig que va tenir lloc en dues seus (Awasi i Olima) a Kènia, segons informa Ràdio Sant Just. El torneig africà, promogut per la MurayKeeper Foundation Kenya, va aplegar dos-cents participants de fins a tretze anys. El club baixllobregatí va ser un dels patrocinadors, fent efectiu el pagament de la inscripció d’un equip.

El president de l'Atlètic Sant Just, Pep Palacios, ha explicat que no van dubtar en prendre part en el torneig: "Som un club que des de la nostra fundació hem estat sensibles amb els infants més desafavorits d’arreu del món: Birmània, Mali, Angola i ara a Kènia, entre d’altres. Sempre que hi hagi un projecte interessant intentarem col·laborar-hi, en la mesura de les nostres possibilitats". D’altra banda, el fundador de la MurayKeeper Foundation, Salvador Muray, ha explicat que ha estat una "experiència molt maca" i ha admès que "és una satisfacció personal veure que els nois gaudeixen jugant a futbol."

La MurayKeeper Foundation és una ONG que va néixer amb l'objectiu d'apropar el futbol als infants d'una zona remota de Kènia i es mou per trobar col·laboradors que prenguin part en els projectes que ha engegat.

Redacció / Fotos: At. Sant Just

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix