Torna la passió per l’hoquei sobre patins a Sant Just Desvern

El conjunt baixllobregatí, dirigit per Ferran Pujalte, afronta la seva segona temporada a l’OK Lliga Plata

El Baix Llobregat compta amb un club en una de les ¡categories elit de l’hoquei sobre patins. Es tracta de l’Hoquei Club Sant Just. El seu primer equip complirà la segona temporada consecutiva a l’OK Lliga Plata, la segona categoria nacional.

EhpCs7iXcA0UHdr

“Estem molt il·lusionats amb una temporada que l’estem preparant des de fa mesos”, explica Jordi Garolera, president del CH Sant Just. El mandatari considera que tenen un equip “bastant competitiu. Ara estem pendents de l’inici de la Lliga, ja que portem molt temps sense competir” i afirma que “el nostre objectiu és pujar a la màxima categoria en un futur proper, ja que enguany considero que és una temporada de transició.”

Ferran Pujalte continua al capdavant del conjunt groc i ho compaginarà amb la direcció tècnica de l’entitat. L’entrenador aposta pel mateix equip que l’any passat. La plantilla 2020-2021 està formada pel porter Dídac Sánchez, i els jugadors Carlos de Sousa, Eduard Fernández, Josep Grimà, Frederic Hinojal, Francisco Borja, Pol Macià, Joan Lluís Mudarra, Joan Pujalte i Pau Vilà. 

EhpCs7bWoAIbLuT

Captura de pantalla 2020 10 08 a las 9.46.22

Els rivals

L’Hoquei Club Sant Just està enquadrat en el grup Nord. Els baixllobregatins tenen com a rivals el Deportivo Liceo d’A Corunya, CAA Dominicos d’A Corunya, RC Jolaseta de Getxo, CP Vilafranca Capital VI, Manlleu Embotits Solà, CP Tordera, PHC Sant Cugat, Shum Frit Ravich de Maçanet de la Selva, C. Areces Pavitek de Grado (Astúries), Finved Capellades HC i C. Compañía de María d’A Corunya. El primer rival a la Lliga serà el Manlleu.

Redacció / Fotos: HCSJ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix