Pol Rodríguez fa història pujant i baixant el Grintovec en skyrunning

L'olesà ha aconseguit aquest repte a Eslovènia per la ruta del 'Češka koča na Spodnjih Ravneh'

Pol Rodríguez va fer història el passat 1 d'agost amb una ascensió des de els 850 a 2.558 metres durant vuit quilòmetres, amb dues vies ferrates, al cim de Grintovec situat a Eslovènia, amb un temps de 2h32'41''. Segons explica l’esportista "no hi ha cap registre anterior d'algú que hagi fet aquest ascens i descens en modalitat skyrunning."

contacte pol rodiguez

Rodríguez també confesa que explica "he viscut un moment fantàstic, a on he gaudit imaginant-me a vol d'ocell, megaflipat pujant per parets dretes a un ritme que em donava sensació d'èxtasi. I he baixat feliç, arriscant per les parts tècniques sense perdre 'flow', deixant-me dur pel ritme de la muntanya, per la seva partitura”. D'altra banda, l'olesà explica que un cop al cim no ha vist res "algun preu s'ha de pagar quan estàs enxufat i concentrat. O les vistes o la vida, que diuen". A causa dels moments complicats que viu l’esport arran de la pandèmia, el Pol afirma que ha provocat de nou “la  cara més muntanyenca i creativa d’aquest esport."

L'atleta forma part de la selecció catalana de curses per muntanya. Ha estat internacional amb la Selecció Catalana a la Copa del Món (2016-2018). També ha estat campió de les Skyrunner National Series d’Andorra, Espanya i Portugal (2016) i Campió de Catalunya de curses per muntanya (2019).

Redacció / Fotos: Pol Rodríguez

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix