La Fundació Handbol Sant Vicenç, subcampió de la Supercopa de Catalunya

El Barça es va imposar en la categoria masculina en una competició que es va celebrar al Salvador Gimeno de Sant Joan Despí ahir divendres
Els equips del KH-7 BM Granollers, en la categoria femenina, i de l'FC Barcelona, en la masculina, han estat els guanyadors de les finals de la Supercopa de Catalunya 2020 celebrades al pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.
Ef9wQc X0AAoNVZ
Ef9wTZPXgAQvyxq
En la categoria femenina, el KH-7 BM Granollers s'ha imposat per 41 a 22 a la Fundació Handbol Sant Vicenç en un partit on en el descans les vallesanes dominaven per 17 a 11. La diferència s'ha ampliat durant la segona meitat fins al resultat final esmentat.
Ef9wVVhWkAA37lJ
A nivell individual el premi de màxima golejadora de la final se l'ha endut Ana González, del KH-7 BM granollers, autora de set gols. El premi de millor portera ha estat per Ester López, de la Fundació Handbol Sant Vicenç. I el premi a millor jugadora de la final ha estat per Ona Vegué, del KH-7 BM Granollers.
Ef Hk5FXsAEMciKEn la categoria masculina, el FC Barcelona s'ha imposat per 32 a 25 (18-12 al descans) al Fraikin BM Granollers. En els reconeixements individuals, Aleix Gómez (FC Barcelona) s'ha endut el premi a màxim golejador gràcies als seus set gols. Pol Sastre (Fraikin BM Granollers) ha estat designat millor porter. I Thiagus Petrus (FC Barcelona) ha estat escollit millor jugador de la final.
Ef LmqiXgAEiQZg
Durant la celebració dels dos partits finals de la Supercopa de Catalunya 2020, la Federació Catalana d'Handbol va posar en pràctica el Protocol COVID-19 per la prevenció de contagis. Mascaretes, distàncies de seguretat i gel hidroalcohòlic també han estat protagonistes del retorn de l'handbol català a la competició.
Redacció / Fotos: FCH
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix