L’handbol comarcal ja coneix com serà la nova temporada

Hi haurà representació del Baix Llobregat a la Divisió d’Honor Agent femenina i a la Primera Nacional masculina

La Real Federación Española de Balonmano va donar a conèixer la setmana passada el format de la competició a la Divisió d’Honor Argent femenina i la Primera Nacional masculina. Un any més aquestes dues categories tindran representants baixllobregatins.

EajEiKcXsAEnou6

SVI SQU 6

La categoria d’argent de l’handbol nacional femení mantindrà la mateixa estructura de competició que la temporada 2019-2020. Estarà formada per 56 equips distribuïts en quatre grups de 14 equips cada un, amb un sistema de Lliga regular a doble volta 826 jornades). Els dos primers de cada grup passaran a una eliminatòria a doble partit, en la que s’enfrontaran un primer contra un segon. Els quatre classificats lluitaran per a dues places d’ascens a la Lliga Guerreras Iberdrola en un grup d’ascens en format tots contra tots a una volta. Com a novetat, baixaran els dos pitjors equips classificats de cada grup i els pitjors avantpenúltims dels quatre grups (en total deu equips).

EQaINrWW4AElTqB

GAV AMP 2

Els representants de la nostra comarca tornarà a ser l’Handbol Gavà, Handbol Sant Joan Despí i l’Handbol Sant Vicenç dels Horts. La Lliga donarà inici el 26-27 de setembre.

SVI SQU 4 bona

D’altra banda, la competició a la Primera Nacional estatal masculina començarà el 4 d’octubre i finalitzarà el 31 de maig segons el calendari proposat. Els nostres representants seran el CH Sant Esteve, Handbol Esplugues, Handbol Sant Joan Despí i Handbol Sant Vicenç.

EaduEvzXsAIGkcU

EQ Pj74XYAE3B13 bona

ESCrRdVWoAAODts

En aquesta categoria també es mantindrà l’estructura de la competició de la temporada 2019-2020. Amb 96 equips distribuïts en sis grups de setze equipa cada un, amb un sistema de Lliga regular a doble volta (30 jornades). Els dos primers de cada grup passaran a una fase d’ascens, formada per tres grups de quatre equips cada un i en un format de tots contra tots a una volta. Pujarà el campió de cada grup (tres equips) i baixaran els dos equips pitjors classificats de cada grup (dotze en total).

Redacció / Fotos: CHSES-HSJD-HG-Jordi Vilas-Jordi Terron

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix