Els esportistes del Baix es queden sense Jocs Olímpics i Paralímpics

Pau i Marc Gasol (bàsquet), Èric García (futbol), Joel Plata (gimnàstica), Núria Marquès (natació) o Jordi Morales (tennis taula) hauran d’esperar un any més

Aquesta setmana s’ha confirmat l’ajornament dels XXXII Jocs Olímpics que s’havien de celebrar al Japó del 22 de juliol al 9 d’agost d’’enguany. La pandèmia de coronavirus que assoleix el planeta ha obligat a suspendre la cita olímpica i acordar una nova data (finalment es farà a l’estiu del 2021), per a no posar en perill la salut dels esportistes, tècnics i organització. 

 loshermanosgasollog16577078 bb8d8c08Ω

eric garcia celebrando un gol con el manchester city mancity

Sense cap dubte un dur i inesperat contratemps per a molts esportistes que es preparaven per a competir en les seves diferents disciplines, entre ells representants de la nostra comarca. Els més coneguts, sense cap dubte, eren els germans santboians Gasol (Pau i Marc), que havien de participar amb la selecció espanyola de bàsquet. D’altra banda, amb el combinat nacional de futbol estaven a la llista l’esparreguerí Gonzalo Ávila i el martorellenec Èric García. Altres dos gimnastes del CG Sants Boi, Joel Plata i Rubén López tampoc estaran a Tòquio.

54222388 2313453238937056 3614429715063898112 o

Jocs Paralímpics

D’altra banda, els Jocs Paralímpics també s’ajornen. Així doncs, l’esparreguerí Jordi Morales (tennis taula) i la castellvinenca Núria Marquès (natació) hauran d’esperar un any.

nuria marques con sus seis medallas 1512753283593 1

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix