Els millors raiders se citen a Sant Andreu de la Barca

Els dies 7 i 8 març se celebrarà el XXVII Gran Premi RockShox puntuable per a l’Open d’Espanya i UCI C1

Sant Andreu de la Barca tornarà a ser l'epicentre nacional de descens amb mountain bike. Durant aquest cap de setmana -7 i 8 de març- se celebrarà la vint-i-setena edició del Gran Premi Rockshox, que concentrarà els millors riders d'aquesta modalitat de ciclisme de muntanya. El clàssic Descens de Sant Andreu de la Barca, Gran Premi Diputació de Barcelona, oferirà un dels majors espectacles de Downhill de la temporada.

Sant Andreu Gran Premio Rockshox 2017 Alotrolado MTB 23

L'activitat està organitzada pel Moto Club Sant Andreu i pel Patronat Municipal d'Esports, amb la col·laboració de la Diputació, i les inscripcions estan encara obertes al web de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme. Aquesta edició serà puntuable per a l'Open d'Espanya de Descens, i també puntuable per a l'UCI C1, màxima categoria de l'estament internacional. El treball realitzat per l'entitat organitzadora ha donat els seus fruits amb aquest reconeixement per part de la Unió Ciclista Internacional (UCI).

santandreu 1

El Downhill (DH) és una modalitat del ciclisme de muntanya, que consisteix a realitzar únicament descensos el més ràpid possible. La pista, amb rampes, pedres i tot tipus d'obstacles, és un terreny de gran dificultat, molt inclinat, en què es poden assolir velocitats molt altes.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix