Es presenta La Portals 2020 amb accent basc

El Casinet de Collbató va acollir la presentació oficial de l'edició d'enguany d'una prova ciclista no competitiva i que homenatja Joseba Beloki

El Casinet de Collbató va acollir ahir al migdia la presentació oficial de La Portals 2020. Durant l'acte, a més de presentar l'edició d'enguany també va haver-hi el moment emotiu, ja que el Club Esportiu Lataca va emetre un vídeo de la vida del basc Joseba Beloki, on el seu entorn més proper, tant familiar com esportiu, va desvetllar la vida de l'homenatjat d'aquesta edició.

foto joseba y pepe lportals2020

laportals 01

L'acte va ser presidit per l'alcalde del municipi baixllobregatí, Miquel Solà, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, la presidenta d'ASDENT, Eva Giménez, l'homenatjat, Joseba Beloki, i el president del Club Esportiu Lataca, Pepe Cuevas. El periodista Sergi Valdivieso va ser el conductor de l'acte i entre els nombrosos assistents, cal destacar la presència de les alcaldesses i alcaldes dels Portals d'entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol), Olesa de Montserrat i Esparreguera, esportistes d'elit, empreses col·laboradores, entitats i voluntaris. La presentació ha estat un reflex de qui fa possible La Portals.

Va obrir i tancar la presentació Miquel Solà. A la seva intervenció va agrair que la cursa torni a presentar-se en el lloc on va néixer, assenyalant, també com ha agermanat els municipis del Montserratí. D'altra banda, en Pepe Cuevas, va parlar llargament de l'esperit d'aquesta pedalada, recordant com en els inicis tenia quatre o cinc patrocinadors, i ara la imatge de la diapositiva que mostrava estava plena. A més va reiterar el compromís solidari amb l'associació Asdent. No va poder oblidar el record que va tenir Pepe Cuevas amb en Jaume Mir, l'home del bigoti del ciclisme, a qui coneixia des de ben petit, que va traspassar el maig passat. A més, un Joseba Beloki emocionat va tenir paraules d'agraïment i d'escalf cap a Pepe Cuevas i els companys que fan possible que l'esport uneixi tanta gent.

EOUrxsTX0AUCG v

EOUrxsTX0AUCG v

Cal recordar que La Portals se celebrarà el 19 d'abril i és una marxa no competitiva que dona la volta a la muntanya de Montserrat i els participants podran gaudir de les vistes de la muntanya màgica. La inscripció està limitada a 1.500 participants. Aquesta edició tindrà de nou dos formats: La Portals Clàssic, de 60 kilòmetres i 1.500 metres de desnivell i La Portals Half, de 38 kilòmetres i 850 de desnivell.

banner web fotoesportbcn

Més solidària que mai
La Portals 2020 té un acord de col·laboració amb ASDENT, associació que recull fons per a la recerca d'aquesta malaltia minoritària, Així, el dia 18 d'abril se celebrarà La Portals solidària, amb un recorregut de 12 quilòmetres dedicat als més petits a partir dels sis anys. La Portals i La Portals solidària aportarà un euro de cada inscrit a ASDENT.

iconeWEBfotossolidaria2018

El període d'inscripcions és obert al web www.laportals.cat, i en aquests moments són ja més de 400 les persones inscrites en aquesta edició.

Redacció / Fotos: CE Lataca-Ajuntaments Marganell-Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix