La Cursa de Karts de Coixinets arriba a la 43a edició

A la prova santjustenca hi ha previst la participació de 120 karts en diferents categories

Aquest cap de setmana torna una cita tradicional del calendari esportiu santjustenc: la Cursa de Karts de Coixinets. Un total de 240 persones participaran en aquesta activitat tradicional que omplirà els carrers Creu del Pedró i Freixes per 43a ocasió.

11.11.2018 Karts Coixinets 3

La cursa, amb un format similar al de la Fòrmula 1, es disputarà en un circuit urbà caracteritzat pel pendent i els revolts pronunciats. Les persones participants, inscrites per parelles, competiran amb karts de fusta fabricats artesanalment i seguint uns criteris tècnics marcats per l'organització. Com cada any, l’entitat Club Karts de Coixinets, formada íntegrament per voluntàries i voluntaris, s’encarregarà d’organitzar la cursa amb el suport de comerços locals i de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

DrpZWLxXgAEerc

La jornada de dissabte començarà a les 9 h amb les verificacions i els entrenaments, seguits dels cronometratges, que acabaran cap a les 17.30 h, després d’una pausa per dinar. Diumenge serà el dia de les curses, que s’allargaran durant tot el matí i acabaran entre les 14 h i les 14.30 h.

Amb motiu de la cursa de karts, el tram del carrer Bonavista (entre el carrer Església i el carrer del Pedró) s’obrirà provisionalment per facilitar el pas dels vehicles de transport de karts.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix