Jordi Morales, campió d’Europa Paralímpic de tennis taula

Es va imposar amb Álvaro Valera en la modalitat de dobles de classe 7

L’esparreguerí, que resideix a Sant Andreu de la Barca, Jordi Morales, i l’andalús Álvaro Valera continuen regnant a Europa vint anys després. Per cinquena vegada van conquerir la medalla d’or després de guanyar la final de dobles de classe 7 davant Dinamarca per 3-1 (9-11, 11-5, 11-9 i 11-7). La competició es va celebrar a Helsingborg (Suècia). Un or històric per a una parella que va sumar la seva primera victòria en un Campionat d'Europa el 1999. A la fase de grups van superar Suècia (2-0) i Eslovàquia (2-0) i a les semifinals a Polònia (3-1).

71010733 10216355432618575 2349342923318886400 o

“Després de la desil·lusió a la prova individual on vaig quedar eliminat a quarts de final en equips hem assolit l’or amb dificultats durant tots el campionat. En l’aspecte anímic és una gran injecció de moral molt important per seguir treballant. Ara ens hem de centrar amb els Jocs Paralímpics de Tòquio”, va manifestar a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

IMG 20190921 WA0014

D’altra banda, Morales es va quedar a un pas de les medalles individuals. El palista del CN Sabadell va perdre a 1/4 de final contra Montanus (Països Baixos), en una reedició de la final del Campionat del Món. En aquesta ocasió, i tot i anar 2-0 per davant, l’esparreguerí va acabar perdent per 2 a 3. “Vaig passar segon de grup i a quarts de final em vaig creuar amb un dels favorits”, explica.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
92

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix