Sant Just-Piera, final de la Supercopa Nacional Catalana

El partit es disputarà al Pavelló Poliesportiu El Prat de la localitat de l’Anoia demà dissabte 7 de setembre

El Pavelló Poliesportiu El Prat de Piera acollirà, aquest dissabte 7 de setembre, la final de la desena edició de la Supercopa Nacional Catalana masculina d’hoquei patins que enfrontarà l’equip local davant l’HC Sant Just. El partit es jugarà a partir de les 20 hores i serà transmès en directe per streaming a través de Xala.

previa santjustpiera

En la primera competició oficial de la nova temporada pels santjustencs que volen aconseguir el títol i per això han fet una crida a la seva afició perquè els donin suport. Cal destacar que l’enfrontament serà una reedició del playoff d’ascens a OK Argent que va guanyar els grocs en el tercer i decisiu partit jugat a la pista del conjunt de l’Anoia.

EARTKUAWwAMdQy3

Dues hores abans, a les 18 hores, la instal·lació esportiva acollirà la XI Supercopa Nacional Catalana femenina d’hoquei patins de la Nacional Catalana entre l’HC Palau i el CP Vilanova.

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix