Castelldefels compta amb el nou Estadi Pi Tort

L'equipament esportiu, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i The British School Barcelona, comprèn una superfície construïda de 1.116 m2 i un camp de rugbi de 8.000 m2

Castelldefels compta a partir de setembre amb un quart estadi a la ciutat, l'estadi Pi Tort, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i The British School Barcelona. Acabades les obres de construcció, el nou estadi és un complex esportiu de més de 9.000 metres quadrats ubicat a la confluència del carrer Pi Tort amb l'avinguda del Canal Olímpic. El nou estadi, situat sobre un terreny concessió de l'Ajuntament, comprèn una superfície construïda de 1.116 m2 i un camp de rugbi de 8.000 m2.

El poliesportiu interior consta de les següents instal·lacions:

  • Una sala polivalent de 200 m2 (amb paviment especial per a competicions oficials de tennis de taula)
  • Una aula de 80 m2 amb vistes al camp per a classes teòriques d'educació física
  • Sis vestidors (per a homes i dones)
  • Grades amb capacitat per a més de 300 persones

El camp està pensat primordialment per a la pràctica del rugbi, i per tant acollirà els partits del Castelldefels Rugby Union Club (CRUC). El terreny de joc de 8.000 m2 ha estat homologat per la Federació Internacional de Rugbi (World Rugby). El camp està habilitat també com a camp de futbol 11 i futbol 7.

getimatge 2 estadi

Equipament sostenible

Per al disseny i manteniment del s'ha apostat per la responsabilitat social mediambiental utilitzant materials sostenibles i energies renovables. El camp està compost per un paviment de gespa artificial de primera qualitat que permet reduir en un 90% el consum d'aigua. El sistema de reg del camp es durà a terme amb aigua reciclada de pluja.Sota aquesta primera capa ha una capa inferior de cautxú granular esmorteït elaborat amb materials reciclats, pensada i dissenyada per minimitzar el risc de lesió dels jugadors. En els vestidors, l'aigua calenta s'obté a través de plaques solars instal·lades al terrat.

getimatge estadi castefa

Ús compartit

El nou equipament és una realitat gràcies a la inversió econòmica realitzada per The British School per a la seva construcció. Per això l'estadi Pi Tort serà d'ús compartit amb el centre educatiu. D'aquesta manera, serà utilitzat regularment pels alumnes de The British School al llarg de tot el curs acadèmic dins de la jornada escolar i en horari extraescolar, així com els dissabtes al matí en horari reduït.

getimatge 3 estadi

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix