Rècord de participants en la Cursa del Foc d’Olesa de Montserrat

La cursa, que va arribar a la tretzena edició, va aplegar més de 700 atletes

 

Ahir diumenge es va celebrar a Olesa de Montserrat la Cursa del Foc, que enguany va arribar a la tretzena edició. Un dels esdeveniments esportius més destacats del calendari esportiu local i que va aplegar més de 700 corredors i corredores.

a5v0tCKoO6w7u06mVxW xfId9VmUKBG6Sbpa9qyVxUZDq1OGkpUq DheIFhIhPg9xN1s9vgYOz4I7gzv994z FWHaSNyufLwNzLWZpXwdEha41kDENXdUvmuDnzoB4U7xG nnvxK ww2668 h1780 no

Aimane Eddaifi, de l’UCA, va guanyar els deu quilòmetres en la categoria masculina amb un temps de 31’47’’. Mohamed El Ghazouany (32’46’’) i Javier Paniello (CAO, 34’10’’) van completar el podi. A la categoria femenina, la vencedora va ser Inés Mota (CE Mediterrani, 42’44’’), seguida de Carme Ballesteros (Cornellà Atlètic, 43’39’’) i Mirla Salinas (Lakhouaja, 46’06’’).

D’altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres, el guanyador va ser Albrert Ollé (CA Olesa, 15’43’’), mentre que Achraf El Gharouns (15’55’’) i Sancho Ayala (Fondistes Solsonés, 16’19’’) van ser segon i tercer respectivament. Mentrestant, Montserrat Estany va ser primera en la categoria femenina. L’atleta del CN Terrassa va fer un registre de 18’38’’. Ester Guerrero (Avinent Manresa, 18’52’’) va ser segona i Txell Jarque (Katoa Barcelona, 20’11’’), tercera.

D9MrwgoXsAUcSjO

A més es va organitzar tres Curses del Fogonet per als més petits. El moment emotiu de la jornada l’ha protagonitzat el col·lectiu de voluntaris i voluntàries de la cadira Joëlette d’Olesa, que ha participat en la Milla Solidària d’enguany. L’usuari que ha participat a la Milla Solidària ha estat la Vero Pàmies, que juntament amb un equip de set persones vinculades al projecte, han trevessat l‘arribada amb un temps de 8’24’’.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix