Més de 400 atletes participen en la 5a Trail de les Ermites d’Olesa

Pol Rodríguez y Aida Pérez es van imposar a la distància dels 25 quilòmetres, mentre que Juan Carlos Galán i Marta Nogueira ho van fer a la de 12km

Els passats 6 i 7 d'abril es va celebrar la cinquena edició del Trail de les Ermites a Olesa de Montserrat. Un projecte de l'Associació Esportiva Escolar de l'Institut Daniel Blanxart i el consistori baixllobregatí. Les diferents proves es van desenvolupar en dies diferents: dissabte dia 6 d’abril, la MiniTEO i la TEO Vertical; i diumenge dia 7 d’abril la de 25 km i 12 km (en aquestes dues proves es van aplegar més de 400 participants). Totes les proves van tenir la sortida a la plaça de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

D3ez9ylWkAELyQY

trail

A la distància dels 25 quilòmetres el guanyador en la categoria masculina va ser Pol Rodríguez, del 30+32=62, amb un temps de 2h07’29’’. Xavier Santasusana (2h16’40’’) i David Guarch (Mountain Runners del Berg, 2h18’31’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Aida Pérez. L’atleta del 30+32=62 va completar el recorregut amb 2h42’54’’. El podi el van completar Fàtima Bermudo (FAC Team, 2h53’42’’) i Raquel Córdoba (Dream Team Abrera, 2h57’18’’).

aida

pol

D’altra banda, a la distància dels 12 quilòmetres, els guanyadors van ser Juan Carlos Galán (Huwanka, 57’57’’) i Marta Nogueira (La Cabra Tira al Monte, 1h11’07’’). A la categoria masculina, van completa el podi Carlos Collado (59’04’’) i Esteve Casas (ACE Bombers de Barcelona, 59’55’’). Mentrestant, la segona i tercera classificada van ser Mònica Monfort (CA Olesa, 1h13’15’’) i Sílvia González (1h14’43’’).

nogueira

juan carlos

Redacció / Fotos: Aj. Olesa-Trail Ermites

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix