Torna Gran Premi RockShox Diputació de Barcelona a Sant Andreu

Es donaran cita uns 400 corredors nacionals i internacionals en diferents categories

Els millers bikers del moment es tornaran a donar cita a Sant Andreu de la Barca. Els dies 9 i 10 de març se celebrarà el 26è Gran Premi RockShox Diputació de Barcelona amb la participació prevista d’uns 400 corredors nacionals i internacionals. Entre els quals hi ha Isabeau Courdurier, segona classificada de la general de les Enduro World Series, o Álex Marín, un dels Top Riders de la Copa del Mön. Com a representants locals amb pocions a podi es troben els germans Jorba, Guillem i Ferran, i l’incombustible Ivan Oulego. Cal destacar també que el francès Florent Payet ha guanyat les darreres dues edicions a la categoria elit tot i que enguany serà baixa.

DESCENS SANT ANDREU DE LA BARCA 2019

La competició, que serà Open d’Espanya a més de ser puntuable i per a l’UCI, està organitzada pel Moto Club SAB i la regidoria d’Esports i compta amb la col·laboració del consistori municipal baixllobregatí la Diputació de Barcelona. Dissabte se celebraran les classificatòries i diumenge les finals. Les categories seran: cadet, júnior, júnior femenina, sub 23, elit, elit S23 femenina, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60.

descens 1 2

Redacció / Fotos: Antonio Rodríguez-Antonio Obregón-Jordi Milian (RSAB)-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix