Roger Ordoño i Hasna Bahom guanyen a la Cursa Popular de Sant Vicenç

La prova atlètica, que va arribar a la desena edició, va aplegar al voltant dels 460 participants

Aquest passat diumenge 11 de novembre es va celebrar la Cursa Popular dels 10 Quilòmetres de Sant Vicenç dels Horts. Van prendre part a la desena edició de la prova atlètica al voltant del 460 participants.

cursa svh 2

A la categoria masculina, el guanyador va ser Roger Ordoño, del Castillejo & Cáceres RC, amb un temps de 35’32’’. El podi el van completar Marc García (Corredors.cat, 33’50’’) i Albert Sasot (Fisio Monasterio, 36’57’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Hasna Bahom, que va recórrer la distància amb un registre de 41’01’’. Cristina Solé (Run4us, 42’36’’) i Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià, 46’30’’).

Paral·lelament es va celebrar la cinquena edició de les Curses Escolars, també amb un bon grapat de participants. La sortida i arribada de totes les proves van ser al parc de la Foneria.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts