Comença la temporada 2018-2019 a la Lliga EBA

El CB Martorell, CB Cornellà, CB Esparreguera i BBA Castelldefels seran els representants comarcals a la competició de bàsquet

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a una nova temporada de la Lliga EBA de bàsquet. Quatre clubs seran els que representaran a la comarca en aquesta categoria, la quarta a nivell nacional.

En el grup C-A estan enquadrats el CB Esparreguera, el CB Cornellà i el CB Martorell. La resta d’equips són el Mataró, Olivar de Saragossa, Quart, Tarragona, Salou, Castellbisbal, Valls, Mataró Feimat, Igualada, Calvià de Palma de Mallorca i Salt. Els esparreguerins són nous a la categoria després de proclamar-se campions de la Copa Catalunya. Òscar Navarro continua com a màxim responsable tècnic i, de moment, ha classificat l’equip per a la propera fase de la Lliga Catalana EBA. Mentrestant, el CB Cornellà complirà la seva vuitena temporada consecutiva a la categoria, la segona de Xavi Pardina com a entrenador. L’objectiu és ambiciós, ja que és “estar el més adalt possible imillorar els resultats assolits l’any passat, tot i que el grup és complicat”, explica el tècnic. Els blaus presenten tres novestats: Albert Prior (pivot, Sant Josep), Nil Basqués (escorta, Mollet) i Temur Kiknadze (ala-pivot, Hagen Haspe). Segueixen nou jugadors. D’altra banda, Raül Laita, tècnic procedent del Vive El Masnou, és el nou responsable del CB Martorell, que l¡any passat va perdre la categoria LEB Argent. Els martorellencs, que seran un equip a tenir en compte, presenten fins a deu novetats: Albert Valle (El Masnou), Iván Llull (Barberà), Marti Fonolla (Universidad de Midland), Xavier Balaguer (Mollet), Oriol Tomeu (El Masnou), Ikka Maki (Barberà), Jordi Ramon (El Masnou), Jordi Pujolreu (Artés), Jordi Catalán (El Masnou) i Luis González (Vedruna Gracia).

20180920 202335

Dm46iS6X4AAvFI2

WhatsApp Image 2018 07 16 at 8.54.12 PM 1024x768

D’altra banda, el BBA Castelldefels estarà en el grup C-B juntament amb el Pardinyes, Palma, Arenys Bàsquet, Andorra B, Barberà, SESE, Martinenc, Sant Adrià, JAC Sants, El Masnou, Mollet, Sant Josep de Badalona i Alfidén de Saragossa. Els grocs han fet una gran primera fase a la Lliga Catalana EBA que els va permetre passar a la segona fase. El martorellenc Raúl Martínez és el seu entrenador, i comptarà amb cinc incorporacions: Arnau Carreras (Aracena-AEC Collblanc), Felix López (Molins de Rei), Adriá Retrés (Cerdanyola), Mañés (Mataró Parc Boet) i Marc Bernadí (Martorell).

Dm0HhZhX0AEqMBl

Primera jornada

En el grup C-A, els emparellaments són Esparreguera-Quart, Cornellà-Tarragona i Martorell-Valls, mentre que en el grup C-B el Castelldefels s’enfrontarà al Mollet a la pista vallesana.

Redacció / Fotos: I.O.-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix