El Teatre La Passió d’Esparreguera acull la 13 Nit de Campions

Unes 1.600 persones han assistit a l’entrega de premis als millors de la Lliga 2017-2018

El Teatre La Passió d’Esparreguera ha estat l’escenari triat per albergar la Nit de Campions del Baix Llobregat, la darrera de les 13 que s’han celebrat arreu de Catalunya des del dilluns 11 de juny. Unes 1.600 persones han assistit a l’entrega de premis als campions i campiones de Lliga 2017-2018, i també dels cinc guardons especials i dos fair play que s’han atorgat a diferents personalitats.

A l’acte hi ha assistit la directiva i delegada de la Federació Catalana de Futbol al Baix Llobregat, Paquita Linares; el vicepresident de l'FCF Joan Soteras; el directiu de l'FCF i l'LCFS Juan Carlos Hueto; el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF, José Miguel Calle; i el delegat de l'LCFS al Baix Llobregat, Juanma Hernández.

2018 06 20 23 38 051DX 6314

Al Baix Llobregat s’ha fet un homenatge als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Futbol ha volgut fer-los un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català. Els expresidents homenatjats han estat els següents: Julián Sánchez (UD Viladecans), Ángel Rodríguez (CF Can Vidalet) I Adrià Companys (FC Sant Esteve Sesrovires).

2018 06 20 23 38 051DX 6302

També s’ha volgut fer un homenatge especial a Jaume Malaret, fundador i primer president del CE Futsal Cervelló que ha contribuït de manera destacada a consolidar el futbol sala del seu municipi com un refent a la comarca; José Ramos, per la seva la gestió de diversos clubs locals de Sant Andreu de la Barca; Jordi Roger, per la seva extensa trajectòria esportiva primer com a entrenador i després com a entrenador, fins ara al capdavant del primer equip de la UD Cornellà; Miguel Castellano, com a reconeixement a la seva dedicació durant més de tres dècades al CE Eusebi Güell; i Manuel González, per la seva implicació en el món del futbol com a delegat i ara com a president de la UE Sant Ildefons.

Vinculat a les campanyes de ‘Respecte’ i ‘Joc Net’, impulsades per l’FCF des del 2012, durant la Nit de Campions al Baix Llobregat també s’han entregat diverses distincions fair play. Els guardons han estat per l'equip Infantil de Segona Divisió Infantil Aleví, Grup 1, de la UE Castelldefels per la seva dedicació, constància i entrega malgrat haver finalitzat el campionat amb només una victòria; i a l'equip masculí infantil de Segona Divisió Infantil, Grup 37, del CF Martorell per la decisió del seu entrenador, Arnau Fàbrega, d'indicar als seus jugadors que es deixessin encaixar un gol després d'haver marcat quan un jugador rival s'havia fet mal.

 

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix