Se celebra l’Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play

El Teatre Núria Espert va acollir més de 800 persones entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar el 5è Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2017-18. L’acte es va haver de programar en dues sessions per tal de donar cabuda a tots els guardonats i acompanyants, 29 equips i 19 reconeixements especials; més de 800 persones entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars.

2018 06 20 handbol juga verd play

L’acte inaugural de la primera sessió va anar a càrrec de Lluís Oulego, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Oriol Marcè, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport. La segona sessió va ser inaugurada per Oriol Marcè, que va incidir en la importància del treball dels valors des d’edats primerenques. Com a preàmbul, els assistents varen poder gaudir d’un fantàstic espectacle del circ inclusiu “Mur” i també de la companyia “Circ Bombeta” que actualment formen part de l’espai de circ Cronopis de Mataró.

A continuació es van guardonar als primers classificats de la classificació lineal establerta de tots els grups i categories (des d’educació infantil fins a juvenil) dels cinc esports d’associació (futbol 7, futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol) que durant aquest curs varen participar en la competició Juga Verd Play dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Una classificació lineal que inclou el joc net, els valors educatius i cívics i el resultat del marcador.

A la segona part de l’acte de la segona sessió es va fer lliurament dels reconeixements especials, guardonant a aquelles persones i entitats que es varen implicar d’una forma excepcional i varen donar suport al programa Juga Verd Play i al programa Juga Verd Play Indi.

L’acte es va concloure amb el parlament d’Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca, i Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que va nomenar Sant Andreu de la Barca, “Ciutat Juga Verd Play” per al proper curs 2018-19, per haver estat un referent comarcal en tots els àmbits esportius coorganitzats amb el Consell Esportiu durant el present curs escolar. També va encoratjar als assistents a seguir treballant per l'esport escolar i va agrair a tots els assistents la seva implicació i compromís amb el projecte.

 

Redacció / Fotos: Consell Esportiu Baix Llobregat-Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix