Domini francès al XXV Descens de Sant Andreu de la Barca

Al voltant dels 300 participants van prendre part en una prova ciclista on es van imposar Florent Payet i Marine Cabirou

Un altre any més Sant Andreu de la Barca ha estat l'epicentre del descens nacional i internacional. Uns 300 ciclistes van participar en la 25a edició del Descens de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi Diputació Barcelona Rock Shox, puntuable per l’UCI, que es va celebrar els dies 10 i 11 de març.

Payet

El públic assistent en aquesta edició, unes 4.000 persones, van poder gaudir en directe d'una pantalla geganta on es podia veure els temps i part de les baixades dels corredors. Sens dubte, el Moto Club Sant Andreu de la Barca, juntament amb la tenda local OM Bicis i el Patronat Municipal d’Esports van estar a l’alçada d’aquesta competició referent.

Podium 6

El corredor francès Florent Payet (Voulvoul Racing), acatual campió d’Europa de l’especialitat, es va imposar en la categoria masculina amb un temps 1’39’’. El segon cpo consecutiu que ho fa a Sant Andreu de la Barca. En segona posició ha quedat el canari Edgar Carballo (Vadebicis Mondraker) i en tercera posició Rudy Cabirou (Unior Devinci Factory Racing). “Estic molt content de tornar a guanyar a Sant Andreu davant d’un nombrós públic i amb un circuit molt ràpid i dur, i amb temps molt ajustats”, va explicar Payet al final de la prova.

Captura de pantalla 2018 03 12 a las 08.44.06

En la categoria femenina va vèncer la francesa Marine Cabirou (Voulvoul Racing) amb un temps de 1’58’’41. Nastasia Giménez i Viktoria Giménez, les dues del GMZ Racing, van acabar segona i tercera respectivament. “El circuit va ser molt ràpid i la competició gens fàcil I molt ajustada. Ha estat un bon cap de setmana”, va dir Cabirou.

En categoria júnior, el vencedor va ser el local Ignasi Jorba (Intense Europa) que es colava dissetè scratch, Albert Barilaro en Master 30, Iván Jiménez en Màster 40, Cristóbal Polit en Màster 50 i el ciclista del Moto Club Sant Andreu, Adrián Gonzalez, en cadet amb un temps d’1’52’’47.

Redacció / Fotos: FCC-Solo Bici

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix