Tot a punt per a la tradicional Sant Silvestre castelldefelenca

La prova atlètica arriba a la vint-i-novena edició i se celebrarà demà.

La Cursa de Sant Silvestre-Cursa del Capó és la segona més antiga de Catalunya i l'organitza l’Associació de Veïns El Castillo-Pueblo Viejo, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports. Enguany arriba a la seva vint-i-novena edició i els guanyadors –tant en la categoria masculina com la femenina- es duran un pollastre de Nadal. La prova atlètica començarà a les 18’30 hores i tindrà la sortida en el carrer Marañón-cantadonada amb la Rambla de Blas Infante amb arribada en el carrer Blas Infante/Pavelló de Can Vinader, on es lliuraran els premis i regals als participants i primers classificats. Hi hauran dos recorreguts: l’A per les categories A (nascuts fins el 2003), B (entre 2002-1997) i H (disminuïts) de 1.100 metres i la B, per a les categories C (nascuts entre 1996-1992), D (entre 1991-1972), E (entre 1971-1962), F (entre 1961-1952) i G (des de 1951-1911) amb un traçat de 3.200 metres.

La inscripció és d’un màxim de 300 atletes i és oberta a tothom. Es pot formalitzar les inscripcions a través de la web cursadelcapo.wordpress.com.

Marçal Fontanals / Foto: AP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix