La III Sísmica Race aplega més de 400 participants

Aleix Cullinera i Adriana Valicec es van imposar a la distància dels 27 quilòmetres

Més de 400 corredors van participar en la tercera edició de la Sísmica Race que es va celebrar en els termes municipals de Sant Andreu de la Barca i Castellví de Rosanes. La prova atlètica va tenir tres recorreguts diferents (27, 17 i 10 quilòmetres).

sismica race 2018

Els primers classificats en la distància dels 27 quilòmetres (Gran Sísmica) van ser Aleix Cunillera (Indepedent, 2h20’06’’) i Adriana Valicec (Runneringgirls, 2h41’52’’). A la de 17 quilòmetres (Trail Sísmica), els guanyadors van ser Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll-Kinygym, 1h18’39’’) i Marta García (Training Trail Team, 1h45’23’’). Mentrestant, Javier Molinero (49’11’’) i Queralt Cuadra (Independent, 1h07’23’’) van ser primers a la de 10 quilòmetres (Sprint Sísmica).

Sergi Huertas, cap de cursa de la prova esportiva, va fer una valoració a Ràdio Sant Andreu de la Barca de la tercera edició: “Estem molt contents de la jornada de trail. No va haver-hi incidents. Intentarem que hi hagi una nova edició el proper any i que els participants tinguin ganes de tornar.”

Redacció / Fotos: Sísmica Race-RSAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix