Esparreguera acull Nit dels campions al Baix Llobregat 2017

Unes 1.750 persones van omplir el Teatre La Passió en un acte presidit pel president de la Federació Catalana de Futbol

Unes 1.750 persones van assistir al Teatre La Passió d’Esparreguera per presenciar en directe l’entrega de premis als campions i campiones de Lliga 2016-2017 i guardons especials.

A l’acte hi van assistir el president de l’FCF, Andreu Subies; la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; el directiu Juan Carlos Hueto; el director de la LCFS de l'FCF, José Miguel Calle; el directiu de la LCFS Ramon Marcial; la cap d’àrea de serveis a les persones de l’Ajuntament d’Esparreguera, Anna Cortijo; i la cap d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, Sílvia Sentanera; entre d’altres.

A Esparreguera es va fer un reconeixement als presidents que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquest motiu, l’FCF ha volgut retre’ls un homenatge per agrair la seva tasca al capdavant dels clubs i contribuir al creixement del futbol i futbol sala català. Els expresidents homenatjats han estat: Vicente Toledano de la Penya Rec Sant Feliu de Llobregat, Òscar Rescalvo del FC Levante Las Planas i Enric Artal de la Penya Barcelonista Sant Feliu de Llobregat.

1DX 6441

Premis especials

La Federació Catalana de Futbol també va voler distingir a quatre equips amb el Premi Fair Play per la seva actitud al terreny de joc malgrat no aconseguir cap punt aquesta temporada: el Prebenjamí del Sant Vicenç dels Horts de Tercera Divisió del Grup 31, el Benjamí del Martorell del Grup 40, el Benjamí de Segona Divisió del Grup 5 i el Santfeliuenc de Segona Divisió Femení Juvenil-Cadet del Grup 1. A més, també es van lliurar dos premis especials més al vicepresident de la UD Vista Alegre, Isidro Serrano, i a Maria Vendrell pels seus 22 anys com a presidenta de l’AE Vallirana.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix