El Manresa guanya el III Torneig Cadet de Cornellà

La tercera edició del Torneig Internacional Cadet Ciutat de Cornellà ja té campió. Es tracta del Catalana Occident Manresa, que va demostrar ser superior a la resta dels conjunts participants. Els nois dirigits per José Carlos Suárez van acabar la competició invicte. El CB Cornellà va finalitzar en quarta posició.

Després d’una fase prèvia emocionat van arribar les semifinals. Els cornellanencs es van enfrontar per l’accés a la gran final davant del Catalana Occident Manresa i van perdre per 62 a 53 (21-10, 11-5, 8-17 i 22-21). Mentre, a l’altre semifinal, el KES Basket no va tenir problemes per vèncer al CB Gran Canària per 109 a 65 (30-15, 28-24, 22-14 i 29-12).

Així, la final va enfrontar els russos davant dels manresans, amb triomf final pels segons per 73 a 76. I en lla luita per al tercer i quart lloc, l’equip de Lluís Osma va caure d’un punt (68-69) davant del Gran Canària. La Igualtat va ser la gran protagoista fins el darrer segon en els dos partits. El CB Tarragona va finalitzar en cinquena posició després de guanyar a la La Salle Palma, que va acabar en sisè lloc.

Texte: Marçal Fontanals / Foto: CBC