Martorell reconeix als millors esportistes de la passada temporada

Més de 600 persones es van aplegar a la Gala de l’Esport que es va celebra al teatre d’El Progrés.

Divendres passat es va celebrar la segona edició de la Gala de l’Esport de Martorell que va comptar amb la presència d’unes 600 persones d’una trentena d’entitats i esportistes locals més de l'alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d'Esports, Belén Leiva, i altres autoritats convidades. Després de més de 15 anys l’Ajuntament va recuperar la Gala de l’Esport. Una iniciativa que va revifar, l’any passat, el web MartorellEsport. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va assegurar “refermem el nostre compromís amb l’esport de casa nostra. Vull felicitar a totes les entitats i als esportistes per la tasca que feu, sobretot, en la transmissió de valors a través de l’esport”.

Record emotiu

Un dels moments més emotius de la gala va ser el reconeixement a les figures de Joaquim Puig Alemany (CN Martorell), Dani Ortiz (CH Martorell) i José Moreno (Club Adfines). El públic assistent va aplaudir llargament als tres martorellencs que van perdre la vida l’any passat. L’alcalde Fonollosa i la regidora Leiva van lliurar una distinció del Pont del Diable i un ram de flors als familiars.

Dos premis molt especials van ser al Club Bàsquet Martorell (equip Special) i el Club Social Punt de Trobada, per a la inclusió social.

Millors esportistes

Osama Chefrau, jugador del futbol sala de l’FC Barcelona, va ser un dels protagonistes de la gala recollint dos premis com a millor esportista masculí i com a campió d’Espanya sub 19. D’altra banda, Sandra Checa (Martorell Atlètic Club) va ser premiada com a millor esportista femenina.

Guardons pels èxits esportius

En la categoria d'èxits esportius sènior els premiats són: Club Futbol Martorell (sènior B), Club Bàsquet Martorell (sènior B), Israel Núñez (BTT), Raúl Martínez (CB Castellbisbal) i Ousama Chefrou i Nayim Boix (futbol sala). A més es farà un reconeixement a la figura de Valter Pereira 'Valtinho' (Sala5 Martorell).

En la categoria d'èxits esportius base els premiats són: Club Bàsquet Martorell (mini masculí), Club Bàsquet La Mercè (mini masculí), Sala5 Martorell (cadet A), Club Futbol Martorell (prebenjamí B, benjamí B, aleví C i juvenil A), Club Voleibol Martorell (aleví femení), Núria Marquès (Club Natació Martorell), Adrià Alonso (Joventut de Badalona) i Maria Cerezuela (JE Terrassa).

Projecció esportiva

Els premis a la projecció esportiva destaquen Àurea Pino (Martorell Atlètic Club i Club Handbol Martorell) i Fran Valera (waterpolo Club Natació Martorell); Mario Fuentes (Club Bàsquet Martorell), premi a la trajectòria esportiva masculina; Sara Aparicio (waterpolo Club Natació Martorell), premi a la trajectòria esportiva femenina. El premi al millor esdeveniment esportiu ha recaigut al Club Escacs Martorell; el premi a l'èxit social, al Rugby Club Martorell; el premi a la millor presència a les xarxes socials, al Club Handbol Martorell.

Els premiats van rebre la distinció a mans de quatre esportistes d’elit: Sergio Lozano i Lubos Barton (FC Barcelona), Dídac Plana (Catgas Santa Coloma) i l’atleta Beatriz Pascual (CA Viladecans).

Redacció / Fotos: Ajuntament de Martorell

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix