Tres reforços per a la UD Cornellà

El defensa Xavi Valls (Muntanyesa), el migcampista Xavi Moro (Sant Andreu) i el davanter Boris Garrós (Castelldefels) són els primers tres reforços de la UD Cornellà per a la temporada 2011-12. A més, pugen del juvenil Cristian Faura, Luis Gaudioso, Álex Pla, Manel Martínez i Joan Luque. Continuen Enric Gallego, Valentín, Edgar, Juli, Álex Talavera, Iñigo, Álex Fernández, Pol, Israel Delgado, David García, Pep Caballé, Xavi Port, Moha i Fran Malfitani. Per la seva banda, Jordi Roger, tècnic procedent del juvenil A de la Divisió d'Honor de la UDC és el nou entrenador del primer equip en substitució de Quique Pérez Cabedo, que tanca un cicle de dues temporades i mitja en l'entitat verda. Mentre, el juvenil A estarà dirigit per Diego Morata, que l'any passat es va fer càrrec del Juvenil B de la Lliga Nacional.

Assemblea del club

El passat 30 de juny es va celebrar la Junta General Ordinària i Extraordinària de Socis de l'entitat. Com dades més rellevants cap destacar que va haver un superàvit de 82 mil euros, dels quals 60 mil euros aniran destinats a la nova Fundació de l'Escola de Futbol del club i amb els 22 mil euros restants es comprarà material sanitari i esportiu per a la pròxima temporada. La junta també va aprovar un pressupost per a la campanya 2011-12 de 700 mil euros (30% per al primer equip, 40% per a l'Escola de Futbol, 25% per als equips de futbol base competitiu equips A i B i el 5% per a despeses vàries). Es manté el preu dels abonaments de soci.

 

?

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix