Ajuntaments del Baix Llobregat Nord impulsen “Fem Xarxa, Fem Empresa”

L’objectiu del projecte és acompanyar els empresaris perquè descobreixin i desenvolupin el seu talent i el seu potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

L’Auditori de la Casa de Cultura Olesa de Montserrat acollirà, demà dijous a les 19.00 h, l’acte de presentació del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”. Una proposta que promou, de forma gratuïta, l’educació emocional entre els emprenedors. A l’acte també hi assistiran alcaldes i tècnics dels departaments de Promoció Econòmica dels ajuntaments implicats en el projecte.

Consisteix a acompanyar els empresaris perquè descobreixin i desenvolupin el seu talent i el seu potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit. Els municipis que s’ha afegit a aquesta iniciativa –menys el de Castellví de Rosanes- són Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

El projecte està dirigit als empresaris amb un alt grau de compromís i motivació amb ells mateixos i amb el seu propi procés de canvi, desenvolupament i evolució com a éssers humans. I per això se’ls requereix que tinguin l’honestedat, la humilitat i el coratge suficients per a enfrontar-se a les seves pors i aventurar-se a allò que és desconegut. El projecte pretén servir de guia i inspiració a curiosos, sensibles i inquiets disposats a qüestionar-se ells mateixos, anant més enllà del condicionament rebut, per a descobrir el seu propi camí. També pretén impulsar l’emprenedoria entre els ciutadans, i capacitar emocionalment i empresarialment els emprenedors per assumir amb èxit la posada en marxa de l'empresa i la seva consolidació.

La proposta també vol dinamitzar les empreses comarcals de la zona nord, facilitar relacions comercials i millorar la seva competitivitat i estratègia de futur, a més a més de capacitar i formar els empresaris de la zona per potenciar les seves àrees empresarials de màrqueting i comunicació.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments (menys Castellví de Rosanes) que conformen la zona nord del Baix Llobregat, que fa anys que treballen pels sectors productius locals, tant comercials com industrials.

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d’aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s’amplia i completa l’oferta de serveis a les empreses del territori. Es tracta, doncs, de sumar esforços per assentar unes bases que permetin establir noves i millors fórmules de relació en l’àmbit públic-privat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix