Wolf Group inverteix 12MEUR amb l'obertura d'una fàbrica a Gavà

La nova planta, que ocupa 10 hectàrees de superfície, serà la primera que fabricarà escumes de poliuretà a la península ibèrica, que posteriorment s’exportaran a més de 70 països

La multinacional Wolf Group, un dels principals fabricants i distribuïdors europeus de productes i sistemes químics per a la construcció, ha invertit 12 milions d’euros i creat 50 nous llocs de treball amb l’obertura d’una nova fàbrica a Gavà (Baix Llobregat). Aquest projecte d’inversió ha comptat amb el suport del Govern per mitjà ’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-.

GNnfUeXWQAE JDd

La nova planta, que ocupa 10 hectàrees de superfície, serà la primera que fabricarà escumes de poliuretà a la península ibèrica destinades al sector de la construcció. Les noves instal·lacions han estat inaugurades aquest dimecres pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el fundador de Wolf Group, Jaan Puusaag.

Durant la seva intervenció, el conseller Torrent ha celebrat la inauguració de la nova planta “pel seu valor estratègic, sent la primera fàbrica d’escumes de poliuretà a l’Estat; perquè incorpora tecnologies avançades, i per ser un projecte amb potencial de creixement i fonamentat en la sostenibilitat i la innovació”. Per tot plegat, ha assegurat “l’hem acompanyat des del Govern, reforçant el teixit industrial català i dinamitzant l’economia del Baix Llobregat, i en particular de Gavà”. I és que el titular d’Empresa i Treball ha recordat que l’objectiu del Govern és “impulsar la reindustrialització de Catalunya” amb l’objectiu de “recuperar pes industrial en el model productiu del nostre país”. Una aposta "que esperem que en els propers anys tingui continuïtat, perquè és vital per a l’economia del país” ha reblat.

GNnfUf8XkAAHU9R

En aquest sentit, el fundador de Wolf Group, Jaan Puusaag, ha destacat que “les empreses industrials són ocupadors importants, ja que impliquen tots els grups socials i contribueixen al desenvolupament regional”. Per la seva banda, el conseller delegat de la companyia, Peeter Tohver, ha apuntat que, amb aquest projecte, “esperem un creixement de la quota de mercat a Europa i un impuls de les vendes d'escuma.”

Gemma Badia ha destacat que Wolf Group porta arrelada a Gavà ja 50 anys però que, al mateix temps, “té un futur molt important per endavant i, a més, generarà aquí llocs de treball que és el que interessa, ja que veïns de Gavà tindran l’oportunitat de venir aquí a treballar”. La batllessa ha destacat tanmateix que aquesta empresa representa “una iniciativa molt bona per a la ciutat ja que aposta per la sostenibilitat, pel medi ambient, es recolza molt en la tecnologia i en noves línies de productes, i per tant era molt important estar avui aquí mostrant el recolzament per part de la ciutat a una empresa que, d’altra banda, està molt ben integrada en les polítiques dels nostres polígons industrials.”

GNnfUcQXoAA6 Pc

La nova fàbrica ubicada al Baix Llobregat, altament tecnològica, té la capacitat de fabricar més de 70 combinacions d’escuma només en la fase inicial, amb la previsió de produir més de 5 milions d’unitats en el primer any. De fet, des de Gavà, la Wolf Group exportarà la producció a més de 70 països. La companyia compta amb 5 fàbriques i més de 400 treballadors arreu del món.

Redacció / Fotos: Empresa i Treball-Aj. Gavà

 

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Cornellà de Llobregat ja viu el Corpus 2024

L’Ajuntament, juntament amb les entitats locals, organitzaran més de 160 activitats de tota mena i per a totes les edats per gaudir de la festa a…
269

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix