Noves mobilitzacions dels treballadors de Monbus-Julià

Segons el sindicat CCOO, l’empresa, que forma part del grup UTE Sant Boi i que gestiona actualment el servei de transport al Baix Llobregat, “fa una pèssima gestió” i denuncia “la falta de diàleg en la resolució del conflicte”

CCOO ha convocat demà, dia 8 de maig, als treballadors i les treballadores a una concentració davant del Parlament de Catalunya. El malestar és evident “davant la pèssima gestió del servei de transport del Baix Llobregat per part de l’empresa Monbus-Julià, i la falta de diàleg en la resolució del conflicte”, segons el sindicat.

D’altra banda, CCOO també convoca a la plantilla a una manifestació a les 16 hores des de la seu de l’empresa Julià (c. Pablo Iglesias, 84, l’Hospitalet del Llobregat) a la seu de l’empresa Monbus (c. Rafael Barradas, 28, l’Hospitalet del Llobregat). La concentració al Parlament i la manifestació a l’Hospitalet del Llobregat es convoquen en el marc del tercer dia de vaga que ja va anunciar el comitè d’empresa a mitjans del mes d’abril.

GM5KkU3WQAA23J1

Monbus-Julià forma part del grup d’empreses d’UTE Sant Boi que gestiona actualment el servei de transport al Baix Llobregat, de competència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Segons CCOO, “aquestes empreses es presenten al concurs públic fent gala de l’eficiència necessària per gestionar un servei com el del transport de viatgers. Però després ofereixen llocs de treball precaris, ja que, enmig de l’entramat empresarial aprofiten per eliminar els drets laborals de la plantilla aconseguits durant dècades de lluita i negociació.”

D’altra banda, el sindicat denuncia que és molt habitual que els conductors i conductores informin del mal estat dels vehicles i que l’empresa no posi els recursos suficients per capgirar la situació. CCOO creu que amb aquesta manera d’actuar estan enganyant a les administracions, a la ciutadania i les persones treballadores, ja que no s’ofereix la qualitat i seguretat que s’hauria d’exigir a un servei públic com aquest.

Redacció / Fotos: CCOO-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
536

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix