Quatre restaurants del Baix reben un reconeixement de la Guia Michelin

Es tracten de Berri (Castelldefels), L’Àpat (Molins de Rei), La Bonaigua (Sant Just Desvern) i Follia (Sant Joan Despí)

Royal Bliss, la gamma de mixers premium, ha lliurat les plaques dels 'Restaurants Recomanats' en la Guia Michelin España 2024 a 150 establiments de Catalunya. Per províncies, 85 establiments de Barcelona, 38 de Girona, 13 de Lleida i 14 restaurants de Tarragona. Entre els quals hi ha quatre al Baix Llobregat: Berri (Castelldefels), L’Àpat (Molins de Rei), La Bonaigua (Sant Just Desvern) i Follia (Sant Joan Despí). En els últims dies, estan rebent les plaques que identifiquen als restaurants i reconeixen una cuina i un servei de qualitat. Amb aquest reconeixement, es destaca la seva importància com a agents dinamitzadors de l'economia i el turisme en els seus rspectius municipis. D'aquesta manera, els 150 restaurants s'uneixen als 633 que han rebut aquesta placa, procedents d'altres regions. .

entrada 2

L’Àpat (Molins de Rei)

P1000343 bona

Follia (Sant Joan Despí)

"Aquesta placa és, sens dubte, un símbol tangible que identifica als restaurants a peu de carrer i la distinció del qual reconeix una cuina de qualitat de la mà d'un xef. Tots aquests restaurants representen aquesta cuina d'alta qualitat de la qual tant ens agrada gaudir al nostre país", ha assenyalat Miguel Pereda, director Comercial MICHELIN Experiences Espanya i Portugal.

Captura de pantalla 2024 04 11 a las 10.54.57

La Bonaigua (Sant Just Desvern)

Berri Gastrobar castedefels 1

Berri (Castelldefels)

"Catalunya està demostrant comptar amb una enorme varietat de grans restaurants que mostren la versatilitat i innovació de les seves cuines. És fonamental posar en valor això i, per això, Royal Bliss, que sempre està molt prop del sector hostaler, reconeix un any més als 'Restaurants Recomanats' en la famosa Guia", ha assenyalat Rubén Casado, director de Desenvolupament de Negoci de Coca-Cola Europacific Partners. Aquest reconeixement suposa un recolzament a la gastronomia catalana i, com ha assenyalat Casado, "és un incentiu perquè aquests negocis puguin continuar creixent i impulsant el consum i l'ocupació a Catalunya.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Royal Bliss

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix