Administratius i personal de neteja, els perfils més buscats al Baix

La taxa d’inserció laboral a la comarca es va situar en el 26,8%, la més elevada de la demarcació

Els Serveis Locals d’Ocupació, impulsats per la Diputació de Barcelona, van atendre el 2023 un total de 105.318 demandants d'ocupació i van assolir 36.057 insercions laborals, un 6,5% més que l'any anterior. La taxa d'inserció laboral es va situar en el 25,5% en el conjunt de la província. En el cas del Baix Llobregat, la taxa es va situar en el 26,8%, la més elevada de les comarques de la demarcació.

administratiu

bm 129 visions urbanes textil 01 ample 555 roba botiga

Aquests serveis van atendre l'any passat 18.643 empreses i van gestionar 25.254 ofertes de feina al conjunt de la província. Els perfils més sol·licitats el 2023 als Serveis Locals d’Ocupació al Baix Llobregat van ser perfils administratius amb atenció al públic (9,84%) i personal de neteja (8,98%), seguits per peons de transport (4,81%), venedors de botigues i magatzems (3,56%), cambrers (3,46%), peons de les indústries manufactureres (3,17%), auxiliars d'infermeria (2,92%), ajudants de cuina (2,47%), conductors (2,15%) i empleats de comptabilitat (2,15%).

camareros profesionales

Ayudante de Cocina 2

Aquestes dades s'extreuen de les ofertes de feina publicades al web de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació, impulsada per la Diputació de Barcelona. Aquest web gestiona més de 1.000 ofertes cada dia i va rebre l'any passat 3,5 milions de visitants únics amb gairebé 10 milions de pàgines vistes.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix