CCOO s’oposa als acomiadaments que ha anunciat la companyia Coca-Cola

Una de les plantes afectades és la d’Esplugues de Llobregat on seixanta-quatre persones podrien perdre la feina

CCOO d’Indústria ha anunciat, en un comunicat, que s’oposa a què es duguin a terme els acomiadaments anunciats a les empreses que la companyia Coca-Cola que té a l’Estat. L’empresa, en la reunió celebrada el 13 de febrer, va assegurar al sindicat que s’acomiadaran 294 persones treballadores a tota Europa, de les quals vuitanta-cinc als centres que té a Espanya.

GGZF9C9XkAAAtIx

Una decisió que afectaria principalment les persones que treballen al Customer Service de les plantes d’Esplugues de Llobregat, on perillen seixanta-quatre llocs de treball, i de Ribera de Loira, a Madrid, on deixarien de treballar un total de vint-i-una.

El sindicat denuncia que “l’única causa que provoca aquests acomiadaments és la intenció de la multinacional de concentrar aquesta activitat al centre de treball que Coca-Cola té a Sofia (Bulgària)” i adverteix que convocarà les accions necessàries perquè l’impacte sigui el mínim possible, no només per a les persones afectades, sinó per mantenir el nombre més gran de llocs de treball.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix