Puja un 26,5% el nombre d’alumnes participants en la formació subvencionada

La programació de la formació, organitzada per l’AEBALL, continuarà durant els propers mesos, amb continguts professionalitzadors focalitzats a les àrees d'habilitats de gestió, tècnica-indústria, operació de maquinària-PRL, idiomes i comerç

AEBALL comença setembre amb nous cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya per a millorar i ampliar la formació de les persones treballadores de L'Hospitalet i el Baix Llobregat en diferents àmbits. Els cursos estan dirigits a persones actiu (règim general i autònoms), de qualsevol sector, amb places per a persones en situació de desocupació.

0000foto ndp formacion cursos septiembre 050923

Després d'un primer semestre en el qual la patronal ha augmentat un 26,5% el nombre d'alumnes i incrementat un 17,6% la seva oferta formativa subvencionada respecte al mateix període de l'any anterior, i en el qual s'han impartit més de 3.000 hores de formació, 60 cursos subvencionats i s'han comptabilitzat 845 alumnes, els continguts professionalitzadors de la nova programació estan focalitzats en les àrees d'habilitats de gestió, tècnica-indústria, operació de maquinària-PRL, idiomes i comerç.

L'entitat continua apostant per la formació del sector metal·lúrgic, en el qual té una forta presència i incidència com UPMBALL, la patronal del sector en el territori. Per a donar resposta a les necessitats d'empreses i persones treballadores d'aquest sector s'han programat, entre altres accions, els cursos de DomòticaAnàlisi Modal de Fallades i Efectes (AMFE)Automatització programable II i Electricitat industrial.

FpjxRrvWAAkiB2m

D'altra banda, segons M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d'AEBALL“les empreses s'enfronten a diversos reptes tecnològics, estratègics, cap a la sostenibilitat i el talent, etc., la consecució dels quals està intrínsecament relacionada amb les competències transversals i tècniques del capital humà de cada empresa.”

Conscients d'aquesta necessitat, s'han programat accions formatives que faciliten l'adquisició d'habilitats i gestió, amb cursos com Treball en equipHabilitats de comunicacióControl del temps i productivitat i Lideratge d'equips; entre altres.

Altres cursos que s'emmarquen en aquesta programació són els que responen a la demanda d'empreses i persones treballadores de l'àrea comercial i logística, tant els relacionats amb la seguretat i prevenció de riscos laborals com Operació de carretons Norma UNE 58451 i Operador/a de plataformes mòbils de personal (PEMP), com els dirigits als entorns digitals i d'organització com són Analítica Web i pla de màrqueting digital i Disseny de sistemes de subministrament en un entorn Lean.

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix