L’AEBALL posa en marxa l'activitat #PartnersTime

L'objectiu de la patronal és crear un espai col·laboratiu i un punt de trobada periòdica per a totes les empreses de l’Hospitalet i Baix Llobregat que vulguin establir noves relacions i sinergies al territori  

Per a l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de l'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL i UPMBALL) és molt important impulsar les relacions entre les empreses. És per això que inicia, aquest 2023, una nova activitat per als seus socis anomenada #PartnersTime, una trobada periòdica perquè es puguin conèixer, interactuar i col·laborar amb altres empreses i entitats del territori. 

626079db1de401d08435490c WhatsApp Image 2022 04 20 at 3.57.20 PM

Amb aquestes trobades, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades per altres empreses que, a la vegada, poden necessitar partners. Per tant, es generaran noves sinergies per tal que els socis puguin impulsar els seus projectes i millorar la competitivitat de les seves empreses.

Amb aquesta iniciativa, la patronal vol ajudar als seus socis a captar nous clients per tal de generar oportunitats de negoci i/o potenciar els contactes. En definitiva, es tracta de promoure un espai per fer negocis i noves relacions comercials i sinergies. Es pretén impulsar projectes entre els diferents agents de l'entorn i així incrementar la competitivitat del territori. Així, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades.

FhRiwxgWQAEwgBe

Les trobades que es realitzaran en el marc de l’activitat #PartnersTime es faran tant a la seu d'AEBALL, com a la seu de les empreses o llocs d’interès que es visitaran. La primera activitat, prevista per al 22 de febrer, serà una Visita al DroneLab de la UPC  per descobrir aplicacions de drons per a les empreses. Els assistents podran veure de primera mà les capacitats i potencialitats per a la recerca i desenvolupament d'iniciatives relacionades amb els drons. I més enllà de la pròpia infraestructura, única de les seves característiques a tot l'estat, també es comentaran les possibilitats que, amb el coneixement i tecnologia que desenvolupa la UPC en aquest àmbit, poden aportar al teixit empresarial. L’activitat culminarà amb una demode vol al DroneLab de la UPC al Parc Mediterrani de la Tecnologia, a càrrec del grup de recerca ICARUS.

Redacció / Fotos: Arxiu-UPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix