Galenicum inaugura la nova seu a Esplugues de Llobregat

La companyia ha rehabilitat una antiga nau industrial de 4.000 m2 per convertir-la en un edifici totalment sostenible, amb innovadors sistemes de climatització natural i instal·lacions d’R+D d'última generació

La companyia farmacèutica Galenicum ha inaugurat la nova seu a Esplugues de Llobregat. Les instal·lacions, que sumen un total de 4.000 m2, formen part d'una antiga nau industrial que s'ha rehabilitat de manera integral per convertir-la en un complex amb paràmetres de màxima sostenibilitat, incloent-hi sistemes de climatització natural i instal·lacions d’R+D d'última generació.

Galenicum

El nou edifici, que acull més de 150 treballadors, es divideix en tres parts estructurals: un vestíbul de benvinguda, els espais d'oficina i la zona d'R+D amb un laboratori d'avantguarda. La rehabilitació ha estat a càrrec de l'estudi HARQUITECTES i el laboratori l'ha dissenyat i executat l'equip de HibLab.

El projecte, amb una inversió de més de deu milions d'euros, referma l'estratègia de creixement de la companyia, que s'ha marcat un pla de negoci ambiciós per als propers anys per incrementar la facturació de 140 milions d'euros el 2021 a més de 300 milions el 2025.

Galenicum Erich J.W. Büchen 2

Durant la seva intervenció, Erich Büchen, un dels socis fundadors de Galenicum, ha destacat que “avui és un gran dia per a nosaltres, perquè aquesta nova seu ens ajudarà a seguir consolidant els nostres objectius de creixement, focalitzant-nos en més recerca i desenvolupament”. Ha afegit que “com a companyia, ens satisfà enormement poder combinar el creixement del negoci amb el compromís social d'ajudar a millorar la salut i la vida de les persones, generar ocupació i a més contribuir al progrés sostenible de la indústria farmacèutica.”

Redacció / Fotos: Galenicum 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix